- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Lustro łazienkowe
#2 Gość_madzia
Napisano 26 kwiecień 2011 - 14:06
Napisano 27 kwiecień 2011 - 21:05
Użytkownik dawid.r dnia 27 kwiecień 2011 - 19:44 napisał
ja ostatnio przeglądając aranżacje wnętrz w necie natknąłem sie na fajny pomysł apropos lustra. Mianowicie lustro było wkomponwane w grzejnik. Nie wiem czy to praktyczne ale fajnie wyglądało. No i dość oryginale..
ciekawy pomysl, moglbys napisac cos wiecej albo wrzucic jakis link?
Napisano 28 kwiecień 2011 - 22:09
http://www.magicznal...1=3&prez=detail
Nie jest to te same, które widziałem w aranżacji ale ten sam pomysł, a nawet ładniejszy jest ten grzejnik.
Nie jest to te same, które widziałem w aranżacji ale ten sam pomysł, a nawet ładniejszy jest ten grzejnik.
Napisano 10 maj 2011 - 16:04
Jest to dość ciekawe lustro, ale może nie być do końca użyteczne kiedy zasłonią je ubrania powieszone na wieszaku.
Napisano 14 maj 2011 - 15:08
Użytkownik balinska_wnetrza dnia 10 maj 2011 - 16:04 napisał
Jest to dość ciekawe lustro, ale może nie być do końca użyteczne kiedy zasłonią je ubrania powieszone na wieszaku.
nie wiem czy dokładnie przyjrzeliście się temu grzejnikowi z lustrem, ale wieszaki tam są tak zamontowane, że powieszone ubrania raczej by lustra nie zasłaniały. A tak do przedpokoju wydaję mi się, że pasuje taki grzejnik. Tak się przejrzeć można przed wyjściem z domu. Do łazienki to raczej rzeczywiście nie trafione te lustro.
Napisano 19 maj 2011 - 09:59
Użytkownik Roberto dnia 19 maj 2011 - 00:36 napisał
grzeje normalnie jak kazdy grzejnik, lustro nie ma tu nic do rzeczy
ale celne spostrzezenie z tym parowaniem, na pewno nawet jesli zaparuje to przy grzejniku zdecydowanie szybciej odparuje
no praw fizyki i innych tam nie znam, zeby stwierdzic kiedy cos paruje a kiedy odparowuje, jestem humanistką w tym wypadku....a co do grzejnika, to gdzie moge dostac modele tej termy tech? zeby zobaczyc grzejniki na zywo i podpytac sie w sklepie?
- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie