Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Piękna pościel - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Piękna pościel

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   remontowa Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 8
  • Rejestracja 06-lipiec 10

Napisano 06 lipiec 2010 - 07:40

Jest jak wisienka na torcie- wieńczy dzieło:) Tak przynajmniej uważam. Ja uwielbiam jedwabną, miło w dotyku, która powoduje ,że po długim i męczącym dniu ma się ochotę zasnąć w a jednocześnie przedłużyć moment leżenia w pościeli jeszcze trochę:) Jeśli znaleźliście gdzieś wyjątkowe komplety( tylko jedwab!) to pokażcie:)

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kaska30 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 07-lipiec 10

Napisano 07 lipiec 2010 - 13:25

Wyświetl postUżytkownik remontowa dnia 06 lipiec 2010 - 07:40 napisał

Jeśli znaleźliście gdzieś wyjątkowe komplety( tylko jedwab!) to pokażcie:)

ja też lubię taką "śliską" pościel i nie rozumiem osób, które są tak negatywnie nastawione do takiej pościeli. Ja wypatrzyłam sobie takąw motywy kwiatowe, ale wiem, że nie wszyscy lubią spać w kwiatkach, ale tam też jest wybór spośród innych wzorów.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   JMD Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 50
  • Rejestracja 02-wrzesień 10

Napisano 03 listopad 2010 - 14:24

Ja bardzo lubię śliską,satynową pościel ponieważ uważam,że znakomicie pasuje do wystroju nowoczesnej sypialni. Natomiast podczas zimy najlepiej sprawdza sie wełniana,ciepłą pościel.
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   maiko Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 01-maj 11

Napisano 02 maj 2011 - 19:54

też jestem fanką "śliskiej pościeli" ale mają jeden minus- w zimie są zimne w dotyku. ale i tak je kupuje

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Mickey Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 01-wrzesień 11

Napisano 01 wrzesień 2011 - 15:15

maiko - to mam coś dla ciebie :P i pewnie dla innych ulotka z mnóstwem pościeli:

przesyłam linka z pościelą, która bardzo bardzo mi się podoba (status yes strona 28):
http://markizeta.com...index.html#/28/

Strasznie się na nią napaliłem i tylko czekam na wpłynięcie wypłaty na konto hehe. Podoba się wam?
www.markizeta.com.pl
Dołączona grafika

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
malina

Kistnik malinowiec

Kistnik malinowiec (Byturus tomentosus) to niewielki, ciemnobrązowy chrząszcz wyjadający pąki kwiatowe na krzewach malin.
Zaobserwowane przez nas robaczywe owoce malin, zasychające i brązowiejące przy szypułce kwiaty oraz żerujące na dnie kwiatowym larwy powinny upewnić nas, iż nasze malinowe krzewy zaatakował kistnik.
paragraf

Rozdział 11 - Użytkowanie wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych

Rozdział 11 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych...
paragraf

DZIAŁ X - Oszczędność energii i izolacyjność cieplna

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ X : Oszczędność energii i izolacyjność cieplna
Owoce borówki

Uprawa borówki amerykańskiej Bluecrop - sadzonki i nawożenie

Borówka amerykańska Bluecrop to jedna z odmian borówki wysokiej, sadowniczej rośliny pochodzącej z Ameryki Północnej. Hodowlę oraz uprawę borówki rozpoczęto na początku XX wieku w USA, pierwsze plantacje towarowe borówki założono w Polsce w latach siedemdziesiątych.
Logo Z500

Pracownia Architektoniczna Z500

Pracownia Architektoniczna Z500 ma bogatą ofertę domów jednorodzinnych, garaży, domów drewnianych, rezydencji oraz szamb. Dodatkowo biuro wykonuje projekty na indywidualne zlecenie inwestora.