Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Piękna pościel - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Piękna pościel

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   remontowa Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 8
  • Rejestracja 06-lipiec 10

Napisano 06 lipiec 2010 - 07:40

Jest jak wisienka na torcie- wieńczy dzieło:) Tak przynajmniej uważam. Ja uwielbiam jedwabną, miło w dotyku, która powoduje ,że po długim i męczącym dniu ma się ochotę zasnąć w a jednocześnie przedłużyć moment leżenia w pościeli jeszcze trochę:) Jeśli znaleźliście gdzieś wyjątkowe komplety( tylko jedwab!) to pokażcie:)

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kaska30 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 07-lipiec 10

Napisano 07 lipiec 2010 - 13:25

Wyświetl postUżytkownik remontowa dnia 06 lipiec 2010 - 07:40 napisał

Jeśli znaleźliście gdzieś wyjątkowe komplety( tylko jedwab!) to pokażcie:)

ja też lubię taką "śliską" pościel i nie rozumiem osób, które są tak negatywnie nastawione do takiej pościeli. Ja wypatrzyłam sobie takąw motywy kwiatowe, ale wiem, że nie wszyscy lubią spać w kwiatkach, ale tam też jest wybór spośród innych wzorów.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   JMD Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 50
  • Rejestracja 02-wrzesień 10

Napisano 03 listopad 2010 - 14:24

Ja bardzo lubię śliską,satynową pościel ponieważ uważam,że znakomicie pasuje do wystroju nowoczesnej sypialni. Natomiast podczas zimy najlepiej sprawdza sie wełniana,ciepłą pościel.
www.jmd.com.pl - kołki rozporowe, wkręty.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   maiko Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 01-maj 11

Napisano 02 maj 2011 - 19:54

też jestem fanką "śliskiej pościeli" ale mają jeden minus- w zimie są zimne w dotyku. ale i tak je kupuje

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Mickey Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 01-wrzesień 11

Napisano 01 wrzesień 2011 - 15:15

maiko - to mam coś dla ciebie :P i pewnie dla innych ulotka z mnóstwem pościeli:

przesyłam linka z pościelą, która bardzo bardzo mi się podoba (status yes strona 28):
http://markizeta.com...index.html#/28/

Strasznie się na nią napaliłem i tylko czekam na wpłynięcie wypłaty na konto hehe. Podoba się wam?
www.markizeta.com.pl
Dołączona grafika

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Przykładowa konstrukcja stropu drewnianego

Podłoga. Sufit. Strop.

Towarzyszy nam przez całe nasze życie. Potocznie mówi się o nim sufit, czasem podłoga. Można go pomalować, zawiesić na nim żyrandol albo położyć na nim dywan. Ale tak naprawdę sufit i podłoga to tylko widoczna - górna i dolna częśc jednego z najważniejszych poziomych elementów konstrukcyjnych oddzielających poszczególne kondygnacje budynku.
Inteligentny dom

Czym jest inteligentny dom?

Jeszcze do niedawna niewielu z nas wiedziało co to jest inteligentny dom i czym się charakteryzuje. Często sądzono, że jest to budynek, który został wyposażony w drogie, zaawansowane technologicznie urządzenia. Nic bardziej mylnego.
Idealnie płaski trawnik

Mineralne nawożenie roślin

W roślinach wykryto około 60 pierwiastków mineralnych. Oczywiście nie wszystkie są potrzebne roślinom, jednakże istnieje wyraźna relacja między zaopatrzeniem roślin w pierwiastki mineralne a wzrostem i plonem. Rośliny podobnie jak zwierzęta i ludzie, do wzrostu i rozwoju potrzebują nie tylko wody i słońca. Rośliny potrzebują również składników mineralnych.
logo_StudioAtrium

Firma architektoniczna i wydawnicza STUDIO ATRIUM

Firma architektoniczna i wydawnicza STUDIO ATRIUM działa na polskim rynku od 1993 roku. Firma zapewnia kompetentną i miłą obsługę specjalistów, którzy podpowiedzą najlepsze rozwiązania oraz udostępnią dokumentację techniczną budynków.
Owoce czereśni

Rak bakteryjny drzew owocowych

Rak bakteryjny drzew owocowych to choroba wywoływana przez polifagiczną bakterię Pseudomonas syringae pv syringae van Hall atakującą między innymi drzewa owocowe. W naszym klimacie rak bakteryjny występuje bardzo często na czereśniach i wiśniach. Choroba typowa jest dla brzoskwini, czereśni, moreli oraz wiśni. Jabłonie i grusze są porażane znacznie rzadziej. Dodatkowo chorobie sprzyjają zimne i zwięzłe gleby.