Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Budowa Domu Bursztyn (MG projekt) - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Budowa Domu Bursztyn (MG projekt)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   bogdan57 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 24-czerwiec 10

Napisano 25 czerwiec 2010 - 17:01

Witam,

Chciałbym nawiązać kontakt z osobami, które budowały lub budują dom Bursztyn - projekt MG projekt.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   bogdan57 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 24-czerwiec 10

Napisano 27 czerwiec 2010 - 22:05

Niemożliwe aby nikt nie budował tak funkcjonalnego i prostego w budowie domu :unsure:

#3 Gość_Z-35

• Grupa Guests

Napisano 07 lipiec 2010 - 21:44

Coś źle wpisałam...
Ja buduję bursztyn ale, ze względu na wąską działkę odcinamy garaż. W razie pytań pisz: z33@op.pl

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   michu Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 17-lipiec 10

Napisano 17 lipiec 2010 - 21:39

Wyświetl postUżytkownik Z-35 dnia 07 lipiec 2010 - 21:44 napisał

Coś źle wpisałam...
Ja buduję bursztyn ale, ze względu na wąską działkę odcinamy garaż. W razie pytań pisz: z33@op.pl

#5 Gość_darek17

• Grupa Guests

Napisano 25 lipiec 2010 - 08:58

Wyświetl postUżytkownik bogdan57 dnia 25 czerwiec 2010 - 17:01 napisał

Witam,

Chciałbym nawiązać kontakt z osobami, które budowały lub budują dom Bursztyn - projekt MG projekt.

Witam,

Jestem zainteresowany kontaktem z osobami budującymi Bursztyn z pracowni MG - jeżeli nie jest to tajemnicą możesz podać w jakich okolicach budujesz (region Polski, województwo). Interesuje mnie jakie materiały stosujesz na ściany i dach, czy dokonałeś zmian w projekcie etc.

Pozdrawiam

Darek (kontakt duchu17@wp.pl )

#6 Gość_Tomek

• Grupa Guests

Napisano 24 wrzesień 2010 - 20:04

Witam :rolleyes: Gdzie mozna zobaczyc Wasze fotki z budowy Bursztyna?

#7 Gość_Z-35

• Grupa Guests

Napisano 02 październik 2010 - 07:58

Wyświetl postUżytkownik Tomek dnia 24 wrzesień 2010 - 20:04 napisał

Witam :rolleyes: Gdzie mozna zobaczyc Wasze fotki z budowy Bursztyna?

Wpisz w wyszukiwarkę: Mały dom wielkie marzenia (projekt Bursztyn)
To tytuł mojego dziennika budowy
Pozdrawiam

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Rabata kwietna

Szkodniki i choroby - ciągła walka

Szkodniki i choroby to ciągłe zagrożenie dla naszego ogrodu. Jeśli nie stosujemy środków zapobiegawczych, prewencji, natychmiast nie podejmujemy żadnych środków zaradczych skazujemy się na porażkę. Choroba, lub szkodnik opanuje cały nasz teren, cały ogród.
Hippeastrum

Czerwona plamistość hipeastrum

Chorobę wywołują różne grzyby, które rozprzestrzeniają się głównie wtedy, gdy cebula i dolna część rośliny mają zbyt mokro. W sprzyjających dla siebie warunkach grzyby mogą się mnożyć i doprowadzić do karłowacenia rośliny.
Zwalczanie jest dość trudne. Jak pokazuje praktyka, oszczędne podlewanie wystarcza do tego, aby powstrzymać rozpowszechnianie się grzybów.
dekoracje

Zimowe aranżacje wnętrz: salon

Okres zimowy, pomimo mroźnej pogody i szybko zapadającego zmierzchu, jest bardzo radosną porą roku. Ogród zapada w głęboki sen, natomiast domownicy spędzają wspólnie długie wieczory w domu. Grudzień niezmiennie kojarzy się ze świętami, ponieważ przygotowania do nich trwają tygodniami.
grunty rolne - slider

Zmiana przeznaczenia gruntu

Jeśli chcesz zacząć budowę domu na wiosnę, rozpocznij niezbędne formalności. Polscy inwestorzy planując inwestycje, zwykle w złym okresie inicjują sprawy formalne względem najlepszego terminu rozpoczęcia budowy. Powinni o tym pomyśleć jak najszybciej właściciele działek o przeznaczeniu rolnym lub leśnym.
Wiąz holenderski

Wiąz holenderski

Wiązy to drzewa lub krzewy należące do rodziny wiązowatych. Obejmują ok. 25 gatunków, pośród których w Polsce rodzime są trzy - wiąz szypułkowy, wiąz górski i wiąz polny. Można także spotkać wiąz holenderski, który jest naturalnym mieszańcem wiązu polnego i górskiego.