Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt D03 Grześ drewniany z pracowni MG Projekt - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt D03 Grześ drewniany z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt D03 Grześ drewniany z pracowni MG Projekt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 24 maj 2010 - 13:15

Projekt D03 Grześ drewniany z pracowni MG Projekt
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt D03 Grześ drewniany z pracowni MG Projekt
Komentarze do projektu:

#2 Gość_uszko

• Grupa Guests

Napisano 24 maj 2010 - 13:15

poszukuję osób które realizowały projekt domu D03 Grześ drewniany - pozdrawiam

#3 Gość_Strokrota

• Grupa Guests

Napisano 28 marzec 2012 - 09:24

Witam,
jestem zakochana w tym drewnianym domku. Wiecie coś o tej pracowni? Ja tylko conieco słyszałam od znajomych, ale nie każdy się teraz z nich buduje, więc wiadomo, wiadomości nie bardzo na czasie.
Mnie się w tym domku podoba wszystko, rozmieszczenie pokojow, wygląd, rozłożenie okien, kolor dachu, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia. Szukamy czegoś podobnego wiec trafilismy w 10. Tylko teraz kto, gdzie, jak? Buduje ktoś? albo skąd moje głebszych informacji zasięgnąć?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Pole hiacyntów wschodnich

Pędzenie hiacyntów

Zimą bądź wczesną wiosną, bardzo często w kompozycjach kwiatowych wykorzystuje się rośliny cebulowe. Coraz częściej w ofercie skierowanej do klienta pojawiają się kompozycje stworzone z roślin o ledwie widocznych pąkach kwiatowych. Każdy z nas z pewnością nie raz zachwycił się pięknem efektownych kwiatów hiacynta. Pędzenie ich nie jest tak trudne, jak się początkowo wydaje.
malina

Choroby malin i jeżyn i ich zapobieganie

Wśród najczęstszych chorób atakujących maliny i jeżyny znajdziemy choroby wywoływane przez grzyby, bakterie i wirusy. Na początku omówimy największą grupę chorób – wywoływane przez grzyby. Zamieranie pędów malin to najgroźniejsza choroba malin, a zakażeniu nią pędy ulegają już w pierwszym roku rozwoju.
Oszroniona irga

Rok w ogrodzie - listopad

Przed nami zimowe mroźne miesiące. Dziś opiszemy dla Państwa prace, jakie mamy do wykonania w ogrodzie właśnie teraz.
Przede wszystkim powinniśmy zamknąć dopływ wody do kranu w ogrodzie. W okresie mrozów woda mogłaby, bowiem rozsadzić instalację wodną.
Powinniśmy również opróżnić z wszelkich preparatów beczki, oczyścić narzędzia ogrodnicze, naoliwić je i schować na czas zimy.
dekoracje świąteczne

Zimowe dekorowanie stołu

Dekorowanie stołu zimą wcale nie musi przywodzić na myśl aranżacji wigilijnych. Ciekawa aranżacja ożywi senną aurę chłodnej pory roku i umili codzienne posiłki...
Dyptam jesionolistny

Krzew Mojżesza (dyptam jesionolistny)

Dyptam jesionolistny, występujący także pod nazwą "krzew Mojżesza" lub "drzewo Mojżesza" to bylina, którą nieczęsto można spotkać w przydomowych ogrodach. Należy do rodziny rurowatych i na terenie Polski roślina ta objęta jest ścisłą ochroną gatunkową. W naturalnych warunkach porasta Europę Południową i Środkową, Azję Mniejszą oraz Kaukaz.