Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Zakup mebli przez internet - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Zakup mebli przez internet

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   antonina Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 10-październik 11

Napisano 10 październik 2011 - 11:23

Chociaż często robię zakupy w Internecie, to jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się zakupić większej ilości mebli. Jedyny mebel jaki kupiłam online to ława na meble.vox.pl. Zdecydowanie częściej kupuje dodataki. Często robię zakupy na Stylowazastawa.pl, jeszcze częściej na allegro albo ebayu. Lubię też decobazar.

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 68
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 18 październik 2011 - 15:20

zależy jeszcze jakie meble, regały garażowe, stolik pod telewizor, agd/rtv czy coś innego "drobnego", kupowałem przez internet po wcześniejszym sprawdzeniu dostawcy, natomiast jeżeli chodzi o coś większego - wyposażenie salonu itp. to tylko "na żywo".
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Bastek Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 6
  • Rejestracja 20-październik 11

Napisano 20 październik 2011 - 17:55

Nie zauważyłem oferty mebli w tych sklepach :(.

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   casablanca Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 11 listopad 2011 - 17:27

Szczerze mówiąc cyba bym się nie zdecydowała na meble przez internet. No chyba, że obejrzałabym je dokładnie wcześniej w sklepie, a przez internet byłoby po prostu dużo taniej

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   darkman Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 78
  • Rejestracja 21-maj 11

Napisano 14 listopad 2011 - 12:54

Często meble przychodzą też porysowane/obite i robi się problem.

niektóre sklepy bezpłatnie wymienią, w innych nie ma co nawet na to liczyć.

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   orzechowe_oczy Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 24-styczeń 11

Napisano 04 grudzień 2011 - 14:59

ja kupiłam meble przez neta i nie było źle, ale to tylko szafka i kontenerek na kółkach - kanapy czy foteli bałabym się tak kupić przez neta, wolałabym dotknąć zobaczyć, położyć się ;)

#27 Gość_Frygana

• Grupa Guests

Napisano 19 grudzień 2011 - 17:59

Ostatnio natknęłam się na spis sklepów internetowych, niektóre, przyznam, mnie zadziwiły. http://www.swiatrezy...akupy-na-swieta - Bluckberry to jedno z moich ostatnich odkryć. W galeriach mają sporo odnośników do różnych sklepów internetowych.

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 68
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 23 grudzień 2011 - 10:05

Dlatego najlepiej, przed zakupem poświęcić trochę czasu na zweryfikowanie wszystkich inforamcji - właśnie odnośnie reklamacji, uszkodzeń, wiarygodności sklepu itp. Zakupy w pośpiechu nigdy niczego dobrego nie przynoszą :).
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Sauna

Sauna czy łaźnia parowa?

Przebywanie w saunie ma zbawienny wpływ na nasze zdrowie i urodę. Oczyszcza nasz organizm, hartuje nasze ciało oraz przygotowuje do walki z infekcjami. Jest to kąpiel w rozgrzanym do kilkudziesięciu stopni powietrzu, która zakończona jest zimnym prysznicem. Została ona wynaleziona przez Finów, dlatego też bardzo często nazywana jest łaźnią fińską.
fototapeta

Fototapety ścienne

Zbliża się koniec remontu mieszkania. Są już nowe meble, wykładzina i oświetlenie. Brakuje tylko ostatecznego szlifu aby stało się ono brylantem wśród mieszkań. Jeżeli czujesz, że jest niekompletne z całą pewnością potrzebujesz fototapety.
Winobluszcz pięcioklapowy

Kolory jesieni

Jesień to szczególna pora roku, kiedy przyroda zachwyca pięknem i różnorodnością kolorów. To pora, która często inspiruje właścicieli ogrodów do tworzenia pięknych, barwnych przestrzeni.
Gdy lato powoli odchodzi w dal, w ogrodach zaczynają królować rośliny o ciepłych odcieniach żółci, pomarańczy, czerwieni, miedzi i brązu. Nadchodzi jesień. Wiele bylin zdobiących nasz ogród późnym latem rozkwita także jesienią. Wiele z nich kwitnie także po pierwszych przymrozkach. Od września kolorystykę ogrodów uzupełniają przebarwiające się jesienne liście bylin, drzew i krzewów. Bogactwo przepięknych roślin jest ogromne.
Miłorząb dwuklapowy

Miłorząb dwuklapowy

Miłorząb dwuklapowy (Gingko biloba) to bardzo dekoracyjne drzewo, jesienią przebarwiające się na złotożółty kolor. Liście o niepowtarzalnym kształcie i unerwieniu. W Chinach i Japonii często uprawiane jako drzewo święte, sadzone przy świątyniach, pałacach i klasztorach. Gatunek długowieczny, żyje do 2000 lat.
Kominek w ogrodzie

Kominek w ogrodzie

Wiosna zbliża się dużymi krokami. Kiedy dookoła zaczyna się zielenić wszystko sprzyja spędzaniu większej ilości czasu na świeżym powietrzu. Mimo,że nie czas jeszcze na relaks poza domem, warto już teraz zacząć planować gdzie i jak będziemy spędzać letnie popołudnia. Spotkania w gronie znajomych nie obejdą się bez wspólnego biesiadowania, a nic tak od wieków nie zbliża ludzi jak ciepło domowego ogniska. Idealnie do tego celu nadaje się taras wyposażony w przydomowy kominek.