Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: LK-290 - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

LK-290

#1 Gość_Sabina

• Grupa Guests

Napisano 16 maj 2010 - 19:44

Witam czy ktoś buduje dom zgodnie z prokjektem LK-290??????????????!!!!!!!???????/
Przeszukałam cały internet i nigdzie nie ma ani słówka komentarza!!!!!! Bardzo podoba mi sie ten projekt i chciałabym nawiązać kontakt z kimś kto ten dom buduje. Czekam na odpowiedź, mam nadzieję,że się doczekam,
pozdrawiam!!!

#2 Gość_Fan

• Grupa Guests

Napisano 17 maj 2010 - 08:06

A co takiego ładnego jest w tym projekcie? :blink:
Projekt LK-290

#3 Gość_Sabina

• Grupa Guests

Napisano 18 maj 2010 - 15:09

wszystko mi się podoba, no moze poza tym, że ma za dużo okien.Ma duży garaż, ładne przestronne pokoje,duże zaplecze gospodarcze, ładna bryłę. Jest prosty, ale ma to coś.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba.Kens Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 251
  • Rejestracja 04-kwiecień 10

Napisano 20 maj 2010 - 16:41

Projekt jak to projekt, nie ma tutaj zbyt wiele do dyskusji. Dyskusja zaczyna się jak trzeba obgadać szczegóły odnośnie instalacji, materiałów do budowy, grubości ocieplenia, stropów i innych fajnych rzeczy :)
A domkowi jako takiemu z zewnątrz nic nie brakuje.

#5 Gość_Michał

• Grupa Guests

Napisano 04 sierpień 2011 - 08:21

Witam,
Dopiero teraz znalałem to forum. Właśnie ja buduje LK&290 z małymi zmianami.
Chętnie odpowiem na pytania. mój mail michas.w@wp.pl
Pozdrawiam
Michał

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Pustaki ze szkła

Pustaki ze szkła, betonu czy ceramiki?

Pustaki stosowane są do wykonywania ścian zewnętrznych oraz wewnętrznych. Charakteryzują się zazwyczaj większymi wymiarami oraz otworami w różnym układzie. Bardzo często otwory ułożone są mijankowo, co minimalizuje powstawanie mostków termicznych. Duża powierzchnia otworów sprawia, że pustaki przy dość dużych wymiarach, nie są bardzo ciężkie. Wykorzystywane są do wykonywania elementów konstrukcyjnych, dlatego też produkowane są o różnej, określonej wytrzymałości.
Difenbachia

Difenbachia

Difenbachia jest tropikalną rośliną pochodzącą z Brazylii. Nazwa pochodzi od cesarskiego ogrodnika, który uprawiał ją na Wiedeńskim dworze. Ze względu na jej prostą uprawę, należy do popularnych roślin doniczkowych goszczących w naszym domu. Warto wiedzieć, że liście i łodyga tej rośliny zawiera strychninę, która jest niebezpieczną trucizną. Należy o tym pamiętać szczególnie, gdy w domu będą miały z nia kontakt małe dzieci.
Funkia

Ogrody półcienia

Większość ogrodowych zakątków, które my sami uważamy za nieoświetlone, tak naprawdę nie tonie całkowicie w półmroku, lecz zacieniona jest jedynie w niewielkim stopniu. Jako półcieniste określamy takie powierzchnie, na których cień budynków lub wysokich roślin kładzie się przez mniej niż połowę dnia. Takiej definicji odpowiadają obszary leżące przy wschodniej lub zachodniej ścianie domu.
Logo Lipińscy

Biuro Projektowe M.&L. Lipińscy

Biuro Projektowe M.&L. Lipińscy tworzy wysokiej klasy zespół specjalistów architektów, konstruktorów, grafików, planistów. Projekty cechuje bardzo dobry poziom architektury, funkcji i technologii.
Pergola

Ogrodowe pergole

Ogrodowe pergole porośnięte piękną i gęstą roślinnością nie tylko dodają uroku ogrodowym zakątkom. Dzięki nim możemy osłaniać tarasy przed słońcem, tworzyć w naszym doskonale spisują się zarówno na dużych jak i małych terenach zielonych, jako tło rabat lub miejsce ekspozycji zjawiskowych pnącz.