Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: LK-290 - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

LK-290

#1 Gość_Sabina

• Grupa Guests

Napisano 16 maj 2010 - 19:44

Witam czy ktoś buduje dom zgodnie z prokjektem LK-290??????????????!!!!!!!???????/
Przeszukałam cały internet i nigdzie nie ma ani słówka komentarza!!!!!! Bardzo podoba mi sie ten projekt i chciałabym nawiązać kontakt z kimś kto ten dom buduje. Czekam na odpowiedź, mam nadzieję,że się doczekam,
pozdrawiam!!!

#2 Gość_Fan

• Grupa Guests

Napisano 17 maj 2010 - 08:06

A co takiego ładnego jest w tym projekcie? :blink:
Projekt LK-290

#3 Gość_Sabina

• Grupa Guests

Napisano 18 maj 2010 - 15:09

wszystko mi się podoba, no moze poza tym, że ma za dużo okien.Ma duży garaż, ładne przestronne pokoje,duże zaplecze gospodarcze, ładna bryłę. Jest prosty, ale ma to coś.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba.Kens Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 251
  • Rejestracja 04-kwiecień 10

Napisano 20 maj 2010 - 16:41

Projekt jak to projekt, nie ma tutaj zbyt wiele do dyskusji. Dyskusja zaczyna się jak trzeba obgadać szczegóły odnośnie instalacji, materiałów do budowy, grubości ocieplenia, stropów i innych fajnych rzeczy :)
A domkowi jako takiemu z zewnątrz nic nie brakuje.

#5 Gość_Michał

• Grupa Guests

Napisano 04 sierpień 2011 - 08:21

Witam,
Dopiero teraz znalałem to forum. Właśnie ja buduje LK&290 z małymi zmianami.
Chętnie odpowiem na pytania. mój mail michas.w@wp.pl
Pozdrawiam
Michał

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Plantacja winorośli

Zakładamy plantację winorośli

Krzewy winorośli rozwijają bardzo rozwinięty system korzeniowy, korzenie potrafią sięgać nawet do 8 metrów w głąb. Podłoże powinno mieć więc dobrą strukturę i być bogate w składniki pokarmowe. Gleba powinna być głęboka, gliniasto-piaszczysta, o większej pojemności wodnej. Podłoże podmokłe, torfowe i ilaste nie nadaje się do uprawy winorośli i na nim nasze krzewy będą rosły źle.
Budleja Dawida

Budleje

Budleje to przepiękne krzewy pochodzące z umiarkowanych i tropikalnych rejonów wschodniej Azji, Ameryki Południowej i Afryki. Czasem tworzą nieduże drzewa, czasem rośliny zielne. Do rodzaju budleja należy około 100 gatunków. W Polsce wciąż jeszcze spotykamy je dość rzadko, uprawiane są, bowiem 2 gatunki i kilka ich odmian. Najczęściej spotykamy budleję Davida oraz budleję skrętolistną. Może nadszedł czas, by pozwolić im zadomowić się w naszych ogrodach.
Mech

Mech - wróg pięknego trawnika

Pomimo właściwej pielęgnacji, troski i zaangażowania bardzo często nasz piękny trawnik może zostać zniszczony przez nie tylko pojawiające się chwasty, ale i mech.
Mech pojawia się na trawniku wtedy, gdy trawa nie ma optymalnych warunków do swojego rozwoju. Jego obecności sprzyja gleba zbyt zwięzła, słabo przepuszczalna, stanowiska cieniste, o słabym dostępie światła, zbyt wysoka wilgotność oraz ekstremalne wartości pH.
Salon meblowy

Gdzie? Co? Za ile? Kupujemy meble.

Jeszcze parę lat temu planując kupno nowych mebli do domu, zazwyczaj udawaliśmy się na okoliczny rynek i tam wybieraliśmy z tego co akurat stało. Wiadomo, wybór był słaby, jakość tych produktów również pozostawiała wiele do życzenia. Często będąc w odwiedzinach u sąsiadki dostrzegaliśmy, że ma taką samą kanapę czy szafę co my. Na szczęście w obecnych czasach nie jesteśmy skazani na to, co akurat stoi na placu targowiska. Powstało wiele dużych i bardzo dobrze zaopatrzonych sklepów (chociaż biorąc pod uwagę ich rozmiary lepsze będzie określenie salonów) meblowych. Wybór w nich jest naprawdę imponujący, a każdy na pewno znajdzie coś unikatowego dla siebie. Liderami w sprzedaży mebli na pewno należy uznać: Forte, Abra, Vox, Agata Meble czy Bodzio.
długopis

Umowa o roboty budowlane

Umowa o roboty budowlane to zobowiązanie się przez wykonawcę do realizacji obiektu zgodnie z projektem i zasadami wiedzy technicznej. Inwestor jednocześnie zobowiązuje się do przygotowania robót i czynności związanych z realizacją inwestycji, a w szczególności do: dostarczenia projektu, przekazania terenu pod budowę, oddania obiektu i zapłaty wynagrodzenia wykonawcy...