Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: LK-290 - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

LK-290

#1 Gość_Sabina

• Grupa Guests

Napisano 16 maj 2010 - 19:44

Witam czy ktoś buduje dom zgodnie z prokjektem LK-290??????????????!!!!!!!???????/
Przeszukałam cały internet i nigdzie nie ma ani słówka komentarza!!!!!! Bardzo podoba mi sie ten projekt i chciałabym nawiązać kontakt z kimś kto ten dom buduje. Czekam na odpowiedź, mam nadzieję,że się doczekam,
pozdrawiam!!!

#2 Gość_Fan

• Grupa Guests

Napisano 17 maj 2010 - 08:06

A co takiego ładnego jest w tym projekcie? :blink:
Projekt LK-290

#3 Gość_Sabina

• Grupa Guests

Napisano 18 maj 2010 - 15:09

wszystko mi się podoba, no moze poza tym, że ma za dużo okien.Ma duży garaż, ładne przestronne pokoje,duże zaplecze gospodarcze, ładna bryłę. Jest prosty, ale ma to coś.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba.Kens Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 251
  • Rejestracja 04-kwiecień 10

Napisano 20 maj 2010 - 16:41

Projekt jak to projekt, nie ma tutaj zbyt wiele do dyskusji. Dyskusja zaczyna się jak trzeba obgadać szczegóły odnośnie instalacji, materiałów do budowy, grubości ocieplenia, stropów i innych fajnych rzeczy :)
A domkowi jako takiemu z zewnątrz nic nie brakuje.

#5 Gość_Michał

• Grupa Guests

Napisano 04 sierpień 2011 - 08:21

Witam,
Dopiero teraz znalałem to forum. Właśnie ja buduje LK&290 z małymi zmianami.
Chętnie odpowiem na pytania. mój mail michas.w@wp.pl
Pozdrawiam
Michał

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Fuksja

Fuksja

Ogrodzenia mogą spełniać nie tylko wymogi użyteczności i funkcjonalności. Ściany balkonów nie muszą szpecić przestarzałą szarością bieli. Nawet niewielkim płotkom, czy kratkom możemy nadać cechy indywidualne i sprawić, że znowu staną się ciekawe, a my stworzymy prześliczne, letnie ustronie. Pomyślmy o piennych odmianach fuksji.
rodzina

Koniec Rodziny na swoim?

Zgodnie z zapowiedziami Rząd przygotowuje zmiany w programie Rodzina na swoim. Nowe warunki nie do końca pokrywają się z zapowiedziami z końca 2010 roku. Single i młode małżeństwa nie otrzymają pomocy od państwa.
Storczykowiec czerwony

Storczykowiec czerwony

Storczykowiec czerwony (Bauhinia galpinii) jest rośliną bardzo cenioną przez hobbystów. Podobają im się zarówno jego niepowtarzalne kwiaty jest liście w kształcie przypominającym motyle. Może rosnąć jako roślina półpnąca (doskonale prezentuje się na ścianie ogrodu zimowego)lub jako krzew.
Irys Quaker Lady

Irysy

Irysy, zwane często kosaćcami, przyzwyczajone są do długich, suchych okresów letnich oraz łagodnych zim. W naszym klimacie zmuszeni jesteśmy chronić je latem i wczesną jesienią przed wilgocią, zimą z kolei - przed dużym mrozem. Jeżeli tylko uda nam się spełnić ich wymagania, z pewnością staną się piękną ozdobą ogrodu lub balkonu. Niskie gatunki z powodzeniem wykorzystamy na skalniakach czy w pojemnikach.
Tulipany

Wiosenne tulipany

Tulipany bez wątpienia kojarzą nam się z wiosną. Charakteryzują się bogatą gamą barw oraz dużą ilością odmian. Pochodzą z rejonów Europy, Bliskiego Wschodu i Azji Środkowej. W XVI wieku były skarbem Holendrów, a ich wartość dorównywała wartości złota. Również obecnie największe uprawy tulipanów spotkamy w Holandii, gdzie wiosna rozkwitają ogromne tulipanowe pola.