Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt L-38 (bale) z pracowni Mój Dom - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt L-38 (bale) z pracowni Mój Dom Komentarze do Projekt L-38 (bale) z pracowni Mój Dom

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 04 maj 2010 - 13:52

Projekt L-38 (bale) z pracowni Mój Dom
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt L-38 (bale) z pracowni Mój Dom
Komentarze do projektu:

#2 Gość_beata

• Grupa Guests

Napisano 04 maj 2010 - 13:52

fajna chata

#3 Gość_Piotrek

• Grupa Guests

Napisano 12 kwiecień 2011 - 12:03

Wyświetl postUżytkownik beata dnia 04 maj 2010 - 13:52 napisał

fajna chata

Witam chcę pobudować taki dom. Może buduje ktoś L-38?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
dom jednorodzinny

Etapy budowy domu

Skomplikowany, na pozór, proces budowy domu można podzielić na etapy. Działając zgodnie z ogólnym planem dotyczącym każdego z nich i dysponując odpowiednią wiedzą, budowa domu może stać się całkiem przyjemnym przedsięwzięciem.
biurko

Gabinet na poddaszu

Poddasze, to pod wieloma względami doskonałe miejsce na domowe biuro lub gabinet. Jest dostatecznie odosobnione i oddalone od codziennego zgiełku, co sprzyja efektywnemu wykonywaniu zadań, które wymagają koncentracji i wytężonej pracy...
jadalnia   slider

Kolorowe wnętrza

Dobór odpowiedniego koloru ścian do naszego mieszkania jest istotnym elementem kreowania jego charakteru. Właściwa barwa, może optycznie zwiększać lub zmniejszać proporcje pomieszczenia, zatuszować jego mankamenty lub wyznaczać strefy funkcjonalne.
Podczas wyboru odpowiedniej farby do naszego mieszkania, warto pamiętać o tym, że kolory w znaczący sposób wpływają na naszą psychikę. Powinniśmy także pamiętać o przeznaczeniu tego pomieszczenia, jego funkcji, wielkości oraz o natężeniu światła dziennego.
Chryzantema wielkokwiatowa

Choroby chryzantem

Uprawiane przez nas chryzantemy mogą zostać zaatakowane przez szkodniki lub choroby. Jeśli porażenie objęło roślinę w niewielkim stopniu zawsze warto ją ratować, jeśli chory jest już cały okaz wyrzućmy go.
Jedną z chorób dotykających głównie chryzantemy uprawiane pod osłonami, choć niekoniecznie, jest rdza biała.
Żarówka energooszczędna

Żarówki energooszczędne - proekologiczne światło

W ostatnim czasie bardzo modne stało się być proekologicznym. Zdrowe jedzenie, materiałowe siatki na zakupy, segregacja śmieci czy żarówki energooszczędne. No właśnie żarówki. Czy kupowanie ich to tylko moda poparta bajkami o ich małym zużyciu prądu, czy może jednak aż 80% oszczędność?