Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Ogrodzenia - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ogrodzenia

#1 Gość_Joniec

• Grupa Guests

Napisano 24 grudzień 2009 - 09:10

Produkujemy ogrodzenia betonowe łupane, betonowe modułowe, podmurówki pod ogrodzenia panelowe i siatkowe. Zapraszamy na nasze strony, gdzie można zobaczyć produkowane systemy www.joniec.pl www.podmurowki.pl

#2 Gość_Dorota

• Grupa Guests

Napisano 01 maj 2010 - 07:35

SOLMET P.U.H
tel.: 502209087
Oferujemy:

* segmenty ogrodzenia - 73,20 zł/m2
* bramy przesuwne - 440,00 zł/mb
* konstrukcje bramy przesuwnej- 380zł/mb
* bramy na zawiasach - 220,00 zł/mb
* barierki balkonowe - 146,40 zł/mb
* sztachety ogrodzenia - 3,17 zł/mb.
* sztachety balkonowe - 3,17 zł/szt

Zapraszamy na : www.solmet.pl.tl

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 71
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 13 październik 2011 - 11:54

Gorąco polecam firmę ANDREWEX, zajmują się panelowymi ogrodzeniami drewnianymi, tarasami i szeroko pojętą galanterią ogrodową. Serdecznie zapraszam do zapoznania się z oferowanym asortymentem, na stronie sklepu internetowego:

www.sklep.andrewex.pl

Dołączona grafika
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   kamil_101010 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 9
  • Rejestracja 02-grudzień 11

Napisano 28 luty 2012 - 16:06

Jeśli chodzi o ogrodzenie, szukałem specjalisty w internecie i znalazłem serwis, w którym można zamieszczać zlecenia na wykonanie usługi. Zamieściłem zlecenie i zgłosił się do mnie fachowiec. Zleciłem mu pracę i okazało się, że wykonał ją bardzo dobrze. Od tej pory zamieszczam zlecenia w tym serwisie, jak tylko mam coś poważnego do wyremontowania w swoim mieszkaniu.
Był to serwis ktozbuduje.pl
Mam nadzieję, że komuś pomogłem ;)

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Przebiśniegi

Ogród wczesną wiosną - fuksja, pelargonia, krokus, forsycja

Jedno z ludowych przysłów powiada, że gdy na Święto Matki Boskiej Gromnicznej śnieg i mróz, to wiosna tuż tuż, a gdy z dachu ciecze, to się wiosna odwlecze. Przełom lutego i marca to znak, że już wkrótce nadejdzie wiosna. Wciąż jednak trwa zima, nie zapominajmy, więc o naszych zimowych ogrodniczych obowiązkach.
Mróz, zwłaszcza, gdy zima jest bezśnieżna, stanowi duże zagrożenie dla roślin w ogrodzie. Zadbajmy, by zwłaszcza te wrażliwsze zostały dobrze osłonięte, nie zapominając o roślinach pokojowych i przechowywanych w pomieszczeniach.
Rabata bylinowa

Rabaty bylinowe

Rabaty w ogrodzie, to najpopularniejszy sposób wykorzystania bylin, z jakim możemy zetknąć się w przydomowych ogrodach. Projekty rabat bylinowych to pełna gama barw różnego rodzaju kwiatów, którą dopełnia soczysta zieleń liści. Do stworzenia pięknej rabaty nie jest potrzebne doświadczenie ani też wieloletnia wiedza. Zakładając rabaty ogrodowe możemy kierować się wyczuciem i sadzić rośliny obok siebie.
paragraf

Prawo budowlane: Rozdział 4 - Postępowanie poprzedzające rozpoczęcie robót budowlanych

Rozdział 4 Prawa budowlanego o postępowaniu poprzedzającym rozpoczęcie robót budowlanych...
Chryzantemy

Radosne chryzantemy

Większości z nas chryzantemy kojarzą się z Zaduszkami i smutkiem. Nazwa chryzantema wielkokwiatowa (Dendranthema grandiflora), pochodzi od greckiego słowa chryzos, czyli złoto.
W warunkach naturalnych kwiaty te występują w Chinach, Japonii, Korei i Mongolii. Mało kto jednak zdaje sobie sprawę, że to złocienie wręczane są z okazji spotkań towarzyskich i radosnych wydarzeń, a według wielu ustępują urodzie jedynie róży.
Hippeastrum

Czerwona plamistość hipeastrum

Chorobę wywołują różne grzyby, które rozprzestrzeniają się głównie wtedy, gdy cebula i dolna część rośliny mają zbyt mokro. W sprzyjających dla siebie warunkach grzyby mogą się mnożyć i doprowadzić do karłowacenia rośliny.
Zwalczanie jest dość trudne. Jak pokazuje praktyka, oszczędne podlewanie wystarcza do tego, aby powstrzymać rozpowszechnianie się grzybów.