Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Meble kuchenne na wymiar - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Meble kuchenne na wymiar Komentarze do artykułu Meble kuchenne na wymiar

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 29 kwiecień 2010 - 20:13

WITT-kuchnie jest to marka mebli kuchennych na wymiar. Oferta skierowana jest do osób, które podchodzą do życia...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Meble kuchenne na wymiar
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Leo

• Grupa Guests

Napisano 29 kwiecień 2010 - 20:13

Nareszcie coś dla mnie połączenie estetyki i prostoty, ale bez zbędnego rozmachu

#3 Gość_kikaru

• Grupa Guests

Napisano 30 kwiecień 2010 - 22:42

Rzeczywiście, zdrowy umiar w bardzo ładnym opakowaniu. Propozycja godna rozważenia!

#4 Gość_clipper

• Grupa Guests

Napisano 28 maj 2010 - 11:54

Oooo Rust poszerza ofertę. Bardzo dobrze, takiej pozycji brakowało. Szybko prosto i całkiem ładnie.

#5 Gość_arto

• Grupa Guests

Napisano 24 czerwiec 2010 - 09:06

tak patrzę i widzę
ładne - nie przeczę

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   galeriaindeco Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 22-kwiecień 11

Napisano 23 kwiecień 2011 - 09:25

ja polecam firme galeria indeco gdansk specjalizuja sie w meblach na wymiar , ja ich polecam bo robilam u nich kuchnie i jestem zadowolona , jest piekna i nowoczesna . zaplacilam mniej niz w sklepie meblowym . pomiar , wycena i przyjazd projektanta bezplatnie . mozna ich znalesc w etc gdansk i aleja grunwaldzka I pietro leroy merlin maja tam salon . i mozna mniec kuchnie mazen .

#7 Gość_luke

• Grupa Guests

Napisano 09 maj 2011 - 15:14

Moja kuchnia na

DOMO-KUCHNIE.PL
to ta lakierowana (czerwona góra) jako jedna z ostatnich w galerii.
Firma godna rozpatrzenia. To tylko moja opinia.
Dla osób mieszkających w Krakowie lub Warszawie.

#8 Gość_jari

• Grupa Guests

Napisano 30 maj 2011 - 09:25

fajne meble kuchenne robią na wymiar w ikei

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   darkman Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 78
  • Rejestracja 21-maj 11

Napisano 30 maj 2011 - 11:07

W ikei? :P
To jak sie poskłada to wyjdzie raz witrynka, raz wanna i trzy razy łózko :D

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Marsch Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 12 czerwiec 2011 - 20:12

Zapraszam na : http://www.marsch.pl/

Załączone miniatury

• Załączona grafika
  • Załączona grafika
  • Załączona grafika

#11 Gość_Zofija

• Grupa Guests

Napisano 23 wrzesień 2011 - 08:03

Ja swoje meble kupiłam w sklepie internetowym www.extrapunkt.pl, dlatego uważam, że warto postawić na sprawdzonego sprzedawcę. Cała transakcja przebiegała bez zarzutów, dlatego mogę polecić tego sprawdzonego sprzedawcę.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Idealnie płaski trawnik

Pędraki

Pędraki to larwy chrabąszczy - dużych, czarnogłowych, osłoniętych chitynową, brunatną pokrywą owadów. Chrabąszcze zna niemal każdy. Ich żyjące w ziemi larwy wciąż jednak budzą uzasadniony wstręt. Białożółte, grube, wygięte, osiągające długość nawet do 6 centymetrów, żyjące na głębokości nawet 1 metra. Do prawidłowego rozwoju pędraki muszą mieć stanowisko suche i o południowo zachodniej wystawie.
Budownictwo jednorodzinne

Pozwolenie na budowę w 2012 r.

Zgodnie z obowiązującymi przepisami, wydział architektury i budownictwa w starostwie powiatowym, ma 65 dni na przyznanie inwestorowi pozwolenia na budowę. Doliczając odwołania, skargi i uzupełnienia wniosków, czas ten wydłużyć się może nawet do roku. Sezon budowlany mija, a z rozpoczęciem budowy domu należy wstrzymać się do kolejne wiosny.
Świerk kłujący

Mszyca świerkowa zielona

Mroźna i śnieżna zima co roku cieszy ogrodników i dendrologów. Bywają bowiem lata, gdy pogoda wykonuje dużą część ich pracy. W tym roku mróz z pewnością nie zaszkodził szkodnikom. By zginęły jaja pasożyta mszycy świerkowej zielonej Elatobium abietinum, szczególnie niebezpiecznej dla świerka kłującego, w tym formy srebrzystej, potrzebne są mrozy do -20°C.
dach

Lukarna - zdobi i doświetla

Budując dom, nie możemy zapomnieć jak ważnym elementem wpływającym na nasze samopoczucie i komfort jest jego odpowiednie doświetlenie. Odgrywa to szczególną rolę w przypadku poddaszy, gdzie często okna w ścianach szczytowych nie wystarczają. Stosuje się wtedy lukarny lub okna połaciowe. Pomimo tego, że to te drugie są tańsze, to właśnie lukarny są najchętniej wybieranymi oknami na poddasze. Dzieje się tak dlatego, iż znacznie wzbogacają atrakcyjność bryły domu. Musimy jednak pamiętać o paru ważnych kwestiach..
kuchnia

Aneks kuchenny czy oddzielna kuchnia?

Aneks kuchenny czy oddzielna kuchnia? To jeden z dylematów z którym przyjdzie nam zmierzyć się podczas kupowania nowego mieszkania. Oba rozwiązania mają zarówno swoje zalety jak i wady. Nasz wybór bardzo często determinuje wielkość mieszkania, ale także zwyczaje jakie panują wśród domowników.