Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Meble kuchenne na wymiar - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Meble kuchenne na wymiar Komentarze do artykułu Meble kuchenne na wymiar

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 29 kwiecień 2010 - 20:13

WITT-kuchnie jest to marka mebli kuchennych na wymiar. Oferta skierowana jest do osób, które podchodzą do życia...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Meble kuchenne na wymiar
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Leo

• Grupa Guests

Napisano 29 kwiecień 2010 - 20:13

Nareszcie coś dla mnie połączenie estetyki i prostoty, ale bez zbędnego rozmachu

#3 Gość_kikaru

• Grupa Guests

Napisano 30 kwiecień 2010 - 22:42

Rzeczywiście, zdrowy umiar w bardzo ładnym opakowaniu. Propozycja godna rozważenia!

#4 Gość_clipper

• Grupa Guests

Napisano 28 maj 2010 - 11:54

Oooo Rust poszerza ofertę. Bardzo dobrze, takiej pozycji brakowało. Szybko prosto i całkiem ładnie.

#5 Gość_arto

• Grupa Guests

Napisano 24 czerwiec 2010 - 09:06

tak patrzę i widzę
ładne - nie przeczę

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   galeriaindeco Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 22-kwiecień 11

Napisano 23 kwiecień 2011 - 09:25

ja polecam firme galeria indeco gdansk specjalizuja sie w meblach na wymiar , ja ich polecam bo robilam u nich kuchnie i jestem zadowolona , jest piekna i nowoczesna . zaplacilam mniej niz w sklepie meblowym . pomiar , wycena i przyjazd projektanta bezplatnie . mozna ich znalesc w etc gdansk i aleja grunwaldzka I pietro leroy merlin maja tam salon . i mozna mniec kuchnie mazen .

#7 Gość_luke

• Grupa Guests

Napisano 09 maj 2011 - 15:14

Moja kuchnia na

DOMO-KUCHNIE.PL
to ta lakierowana (czerwona góra) jako jedna z ostatnich w galerii.
Firma godna rozpatrzenia. To tylko moja opinia.
Dla osób mieszkających w Krakowie lub Warszawie.

#8 Gość_jari

• Grupa Guests

Napisano 30 maj 2011 - 09:25

fajne meble kuchenne robią na wymiar w ikei

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   darkman Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 78
  • Rejestracja 21-maj 11

Napisano 30 maj 2011 - 11:07

W ikei? :P
To jak sie poskłada to wyjdzie raz witrynka, raz wanna i trzy razy łózko :D

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Marsch Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 12 czerwiec 2011 - 20:12

Zapraszam na : http://www.marsch.pl/

Załączone miniatury

• Załączona grafika
  • Załączona grafika
  • Załączona grafika

#11 Gość_Zofija

• Grupa Guests

Napisano 23 wrzesień 2011 - 08:03

Ja swoje meble kupiłam w sklepie internetowym www.extrapunkt.pl, dlatego uważam, że warto postawić na sprawdzonego sprzedawcę. Cała transakcja przebiegała bez zarzutów, dlatego mogę polecić tego sprawdzonego sprzedawcę.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Dracena

Dracena

Dracena, zwana także smokowcem, jest rośliną, która w naturalnym środowisku rośnie min. w Ameryce Środkowej. W naturalnym środowisku występuje ok. 4 gatunków tej rośliny. Natomiast w naszych warunkach jest to roślina typowo domowa, która jest łatwa w uprawie. Draceny posiadają dekoracyjne, zielone lub wielobarwne liście. Przy odpowiednich warunkach, osobniki dorosłe mogą zakwitnąć. Kwiaty są białe lub kremowo-białe, o charakterystycznym słodkim zapachu. Aby nasza roślina w warunkach domowych zakwitła, należy ją troskliwie i bardzo długo pielęgnować.
Drzewa owocowe

Sadzenie drzew owocowych

Najlepszym okresem na sadzenie drzew owocowych są jesienne miesiące. Od pierwszych dni października aż po pierwsze przymrozki. Drzewa posadzone w tym okresie zdążą przed nastaniem zimy zdążą jeszcze zregenerować uszkodzony system korzeniowy. Korzenie drzew rosną, bowiem do czasu, gdy temperatura gleby nie spadnie poniżej +4°C. Posadzone w jesiennym terminie drzewka, wiosną z całą pewnością będą już dobrze przygotowane do wzrostu.
Korek

Ściany i podłogi korkowe

Korek to nic innego jak zebrana z dębu korkowego kora, która początkowo leżakuje sobie na powietrzu, a następnie jest gotowana w wodzie lub nad parą. Dzięki tym procesom staje się ona miękka i elastyczna. Następnie zostaje poddana procesom technologicznym, które umożliwiają wytworzenie z niej płytek i paneli podłogowych, płyt ściennych, tapet, mat podkładowych czy też płyt izolujących.
styropian2

Styropian

Styropian czyli spieniony polistyren jest materiałem izolacyjnym stosowanym od kilkudziesięciu lat. Otrzymuje się go na skutek ciśnieniowego i termicznego oddziaływania na granulki polistyrenu do spieniania. Pod wpływem wysokiej temperatury granulki pęcznieją i sklejają się tworząc strukturę komórkową.
paragraf

Prawo budowlane: Rozdział 8 - Organy administracji i nadzoru budowlanego

Rozdział 8 Prawa budowlanego o organach administracji architektoniczno-budowlanej i nadzoru budowlanego...