Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Meble kuchenne na wymiar - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Meble kuchenne na wymiar Komentarze do artykułu Meble kuchenne na wymiar

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 29 kwiecień 2010 - 20:13

WITT-kuchnie jest to marka mebli kuchennych na wymiar. Oferta skierowana jest do osób, które podchodzą do życia...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Meble kuchenne na wymiar
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Leo

• Grupa Guests

Napisano 29 kwiecień 2010 - 20:13

Nareszcie coś dla mnie połączenie estetyki i prostoty, ale bez zbędnego rozmachu

#3 Gość_kikaru

• Grupa Guests

Napisano 30 kwiecień 2010 - 22:42

Rzeczywiście, zdrowy umiar w bardzo ładnym opakowaniu. Propozycja godna rozważenia!

#4 Gość_clipper

• Grupa Guests

Napisano 28 maj 2010 - 11:54

Oooo Rust poszerza ofertę. Bardzo dobrze, takiej pozycji brakowało. Szybko prosto i całkiem ładnie.

#5 Gość_arto

• Grupa Guests

Napisano 24 czerwiec 2010 - 09:06

tak patrzę i widzę
ładne - nie przeczę

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   galeriaindeco Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 23
  • Rejestracja 22-kwiecień 11

Napisano 23 kwiecień 2011 - 09:25

ja polecam firme galeria indeco gdansk specjalizuja sie w meblach na wymiar , ja ich polecam bo robilam u nich kuchnie i jestem zadowolona , jest piekna i nowoczesna . zaplacilam mniej niz w sklepie meblowym . pomiar , wycena i przyjazd projektanta bezplatnie . mozna ich znalesc w etc gdansk i aleja grunwaldzka I pietro leroy merlin maja tam salon . i mozna mniec kuchnie mazen .

#7 Gość_luke

• Grupa Guests

Napisano 09 maj 2011 - 15:14

Moja kuchnia na

DOMO-KUCHNIE.PL
to ta lakierowana (czerwona góra) jako jedna z ostatnich w galerii.
Firma godna rozpatrzenia. To tylko moja opinia.
Dla osób mieszkających w Krakowie lub Warszawie.

#8 Gość_jari

• Grupa Guests

Napisano 30 maj 2011 - 09:25

fajne meble kuchenne robią na wymiar w ikei

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   darkman Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 78
  • Rejestracja 21-maj 11

Napisano 30 maj 2011 - 11:07

W ikei? :P
To jak sie poskłada to wyjdzie raz witrynka, raz wanna i trzy razy łózko :D

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Marsch Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 12 czerwiec 2011 - 20:12

Zapraszam na : http://www.marsch.pl/

Załączone miniatury

• Załączona grafika
  • Załączona grafika
  • Załączona grafika

#11 Gość_Zofija

• Grupa Guests

Napisano 23 wrzesień 2011 - 08:03

Ja swoje meble kupiłam w sklepie internetowym www.extrapunkt.pl, dlatego uważam, że warto postawić na sprawdzonego sprzedawcę. Cała transakcja przebiegała bez zarzutów, dlatego mogę polecić tego sprawdzonego sprzedawcę.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Powojnik Nelly Moser

Powojniki

Tworzenie roślinnych, ogrodowych kompozycji w pionie to prawdziwa przygoda. Spróbujmy więc nadać naszym ogrodom całkowicie nowy wymiar. Idealną rośliną do obsadzania naszych pergoli lub arek będą dorastające do 8 metrów długości należące do rodziny jaskrowatych (Ranunculaceae) powojniki...
izolacja przeciwwilgociowa

Izolacja przeciwwilgociowa

O jakości inwestycji decyduje wiele czynników, między innymi rodzaj materiałów budowlanych i doświadczenie wykonawców. Trwałość obiektu to przede wszystkim fundamenty i konstrukcja. Aby mury były zdrowe przez wiele lat należy zadbać by izolacja wodochronna została prawidłowo wykonana. To bardzo istotne, ponieważ zabezpiecza obiekt przed warunkami atmosferycznymi oraz działaniem zmiennych stosunków wód gruntowych.
Tynk dekoracyjny

Tynki na całe lata

Decyzja na temat doboru właściwej warstwy wykończeniowej ściany – tynku, jest jedną z ważniejszych podejmowanych przez inwestora i projektanta, nie tylko ze względu na niepodważalny wpływ na estetykę budynku ale także pełnioną przez niego funkcję ochronną i termoizolacyjną...
Iksja chińska

Iksja chińska

Iksja chińska (Belamcanda chinensis) to niezwykła bylina na ciepłe, słoneczne rabaty. Ozdobne są długie, wąskie, soczyście zielone liście i przede wszystkim niezwykłej urody kwiaty umieszczone na pędach wysokości do 1m. Z powodu wielobarwnych centek na kwiatach nazywana jest często kwiatem lamparcim. Kwitnie od początku lata, jesienią wytwarzając podobne do jagód nasiona. Jeżeli wysiejemy je wczesną wiosną - latem możemy cieszyć się następnymi iksjami.
domy drewniane

Projekty domów drewnianych. Domy z bali

Jednorodzinne budownictwo drewniane obecne jest w naszym kraju od wieków. Wśród tradycyjnego budownictwa wyróżniamy trzy podstawowe typy konstrukcji:
- zrębowe (węgłowe)
- sumikowo-łątkowe
- szkieletowe