Witam serdecznie.
Jestem przedstawicielem firmy Dar-Bud SIPs zajmującej się zagadnieniem domów wysoce energooszczędnych budowanych w konstrukcji SIPs z elementami szkieletu drewnianego.
Na tym forum w miarę możliwości będę służył pomocą i udzielał porad budowlanych.
pozdrawiam
Strona 1 z 1
Witam
Napisano 18 kwiecień 2010 - 09:44
Jeśli zastanawiasz się jak wybudować dom energooszczędny?
Sprawdź SIPs - ta technologia przewyższa najśmielsze oczekiwania, i pozwoli wybudować dom pasywny.
Sprawdź SIPs - ta technologia przewyższa najśmielsze oczekiwania, i pozwoli wybudować dom pasywny.
Napisano 18 kwiecień 2010 - 20:18
Witam wszystkich serdecznie,mam na imię Halina.Pozdrawiam.
))
Bardzo proszę o pomoc w takiej sprawie.Chcę kupić 1,50ha gruntu i wybudować tam dom.Jest to grunt położony w ładnej okolicy i przy głównej drodze.Problem w tym że ten grunt graniczy ze stacją rozdzielczą gazu.W jakiej odległości od tej stacji mogę wybudować dom?Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Bardzo proszę o pomoc w takiej sprawie.Chcę kupić 1,50ha gruntu i wybudować tam dom.Jest to grunt położony w ładnej okolicy i przy głównej drodze.Problem w tym że ten grunt graniczy ze stacją rozdzielczą gazu.W jakiej odległości od tej stacji mogę wybudować dom?Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Napisano 09 maj 2010 - 00:46
Użytkownik mrtn dnia 23 kwiecień 2010 - 19:48 napisał
Witaj
Zawsze szanuję ludzi, którzy od razu mówią, że reprezentują jakaś firmę i nie wciskają ściemy, że niby przypadkowo coś tam polecają. Myślę, że będziesz miło widzianym gościem.
Zawsze szanuję ludzi, którzy od razu mówią, że reprezentują jakaś firmę i nie wciskają ściemy, że niby przypadkowo coś tam polecają. Myślę, że będziesz miło widzianym gościem.
Witam.
Z doświadczenia wiem iż "forumowicze przypadkowi", co sieją krypto reklamę, są szybko wykrywani i niechciani nie tylko przez moderatorów bądź admina, ale również poprzez użytkowników którzy mają nadzieje na rzetelną-pomocną odpowiedź.
Więc na tym forum mam nadzieje służyć pomocą i własnym doświadczeniem w ramach budownictwa energooszczędnego i pasywnego, jak i również niektórych systemów wspomagających zminimalizowanie zużywanej energii i przyczyniających się do zatrzymania "efektu cieplarnianego"
Zapraszam do wspólnej dyskusji, a nawet zadawania prywatnych pytań, na wszystkie pytania postaram się odpowiedzieć według osobistych doświadczeń.
pozdrawiam
Energooszczędna konstrukcja domów drewnianych
adrs e-mail
Jeśli zastanawiasz się jak wybudować dom energooszczędny?
Napisano 17 czerwiec 2010 - 15:37
Także witam wszystkich na forum. ;-)
Strona 1 z 1

Logowanie