Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Wanny z hydromasażem - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Wanny z hydromasażem Jak dbacie o wanny z hydromasażem?

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   julka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 03-kwiecień 12

Napisano 03 kwiecień 2012 - 12:01

Mnie niestety przekonuje argument o zbierającym się w dyszach brudzie - chodzi szczególnie o dysze w dnie wanny. Może mam pecha i moje złe doświadczenia są pojedynczym przypadkiem, ale ilekroć miałam okazję korzystać z takiej wanny, to zawsze z tych dysz wydostawały się jakieś paprochy, które mocno mnie zniechęciły do takiego zakupu.

#22 Gość_Andrzej_K

• Grupa Guests

Napisano 20 kwiecień 2012 - 10:10

Wanny z hydromasażem to świetna rzecz. Uważam, że przede wszystkim zwróć uwagę na to, żeby produkt pochodził od polskiego producenta. Dzięki temu w razie czego masz serwis na miejscu:) Poza tym rewelacyjnej jakości i ciekawe wzorniczo są wanny Sanplast-u. Myślę, że znajdziesz w ich ofercie produkt odpowiedni dla siebie.

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Owoce czereśni

Rak bakteryjny drzew owocowych

Rak bakteryjny drzew owocowych to choroba wywoływana przez polifagiczną bakterię Pseudomonas syringae pv syringae van Hall atakującą między innymi drzewa owocowe. W naszym klimacie rak bakteryjny występuje bardzo często na czereśniach i wiśniach. Choroba typowa jest dla brzoskwini, czereśni, moreli oraz wiśni. Jabłonie i grusze są porażane znacznie rzadziej. Dodatkowo chorobie sprzyjają zimne i zwięzłe gleby.

salon

Ciemny kolor we wnętrzu: fioletowy

Ciemny i wyrazisty kolor fioletowy we wnętrzu, nada mu ekskluzywny charakter i wyjątkową elegancję. Barwa powstała z połączenia dwóch podstawowych kolorów: czerwieni i niebieskiego, dlatego też doskonale prezentuje się w ich towarzystwie.
paragraf

DZIAŁ III - Budynki i pomieszczenia

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ III: Budynki i pomieszczenia
drzwi

Montaż drzwi w ścianie nośnej i działowej

Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne produkowane są w standardowych wymiarach. Dlatego bez większych problemów można dokupić samo skrzydło, gdy mamy do dyspozycji gotową futrynę.
Wykaz polskich norm powołanych w rozporządzeniu