Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Designerskie dodatki kuchenne - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Designerskie dodatki kuchenne

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Melpomena Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 9
  • Rejestracja 28-marzec 10

Napisano 12 kwiecień 2010 - 08:54

Jak urządzacie swoje kuchnie? Ja jestem gadżeciarą i lubię wynajdywać różne nietypowe przedmioty. Czasem są niepraktyczne, a czasem bardzo pomocne ale zawsze niebanalne. Znalazłam ostatnio sklep z oryginalnymi meblami, dodatkami kuchennymi, ogrodowymi, itd. Nazywa się myin.pl, zaglądnijcie sobie, warto jeśli lubicie nietypowe rozwiązania.

#2 Gość_Fan

• Grupa Guests

Napisano 13 kwiecień 2010 - 08:34

szału to na tamtej stronie nie ma, wygląda jak chińska tandeta :]

#3 Gość_aaa

• Grupa Guests

Napisano 13 kwiecień 2010 - 15:14

niektóre kuchenne dodatki są całkiem fajne, nawet nie taka chińska tandeta....tylko ta cena powala z nóg!

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   remontowa Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 8
  • Rejestracja 06-lipiec 10

Napisano 06 lipiec 2010 - 11:27

według mnie jest o.k. Ja tez lubię mieć w kuchni fajne rzeczy, które cieszą oko a przy okazji mają praktyczne zastosowanie. Na przykład komplet sztućców w walizce :) Coś takiego w kuchni na widoku mogłoby zrobić furorę wśród gości:)

#5 Gość_Gościu

• Grupa Guests

Napisano 03 wrzesień 2010 - 11:31

Jeśli kuchnia ma być "fikuśna", to nie tylko gadżety, a także jej wykonanie jest istotne :P Dobrym pomysłem jest barek, dzięki czemu łatwiej będzie imprezować ^^ Look: http://www.budowlani...za-barkiem.html
Poza tym odpowiedni kolor, czy wzory na tapecie, kilka nietypowych akcentów w umeblowaniu i voila! Nikt nie ma takiej kuchni jak ja! :)

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych