Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Sen na gryczanym materacu - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Sen na gryczanym materacu Komentarze do artykułu Sen na gryczanym materacu

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 24 marzec 2010 - 23:44

Sen na materacu wypełnionym łuską gryką w niczym nie przypomina tego, którego doświadczyła baśniowa księżniczka na ziarnku grochu...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Sen na gryczanym materacu
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Kasia

• Grupa Guests

Napisano 13 maj 2010 - 22:25

Mam dokładnie taki własnie materac gryczany i jest świetny. Nie przeniosłabym sie już na żaden inny materac. Na nim poprostu można spać a nie to co na gąbkowym czy jakimś ze sprężynami. Tutaj są www.noweklimaty.com
Polecam bardzo te materace każdemu!

#3 Gość_Jakeeee

• Grupa Guests

Napisano 01 lipiec 2010 - 22:48

Kupiłam materac na stronie http://www.jmbnet.pl i jestem zadowolona z dokonanego wyboru. Bardzo komfortowy, niezwykle trwały i wytrzymały, a poza tym nie był drogi!

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Paulus Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 11-sierpień 10

Napisano 19 sierpień 2010 - 09:16

Ja mam z wkładem kokosowym i jakoś nie jestem przekonany do wkładu gryczanego :) w salonach powinni stworzyć stoiska, gdzie można poleżeć przez 15 minut i wypróbować na własnych plecach.

#5 Gość_Basiunia

• Grupa Guests

Napisano 06 październik 2010 - 07:58

To się sprawdziło, taki materac z gryką. Takie spanie jest nawet trochę twarde ale porównując do materaców gąbkowych czy sprężynowych to te naterace z łuską gryczaną w środku to taka ulga dla ciała.

#6 Gość_Martita

• Grupa Guests

Napisano 06 lipiec 2011 - 19:45

Jakbyście szukali materaca dla swojego dziecka to polecam taki poradnik http://www.traumeland.pl/porady.htm uważam, że taki poradnik powinien też pojawić się odnośnie materacy dla nas dorosłych i nie byłoby problemu każdy wiedziałby czy lepszy kokos, gryka czy jeszcze coś innego

#7 Gość_Olaff

• Grupa Guests

Napisano 01 sierpień 2011 - 13:34

Popieram :) nie wiedzieliśmy jaki materac wybrać dla dziecka i na co powinno się zwrócić uwagę, ale ten poradnik http://www.traumeland.pl/porady.htm że tak powiem otworzył nam oczy :) tyle w internecie dobrych wujków rad a tu wszystko w jedno złożone i widać, że pisane przez profesjonalistów

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Wizualizacja projektu.

Kosztorysy budowlane lipiec 2009

Kosztorys budowlany to dokument finansowy, który sporządza się w rożnym stopniu szczegółowości dla kolejnych etapów realizacji inwestycji budowlanej.
Śliwa

Szarka śliw

Szarka śliw to wirusowa choroba przenoszona w czasie okulizacji i szczepienia. Szarkę przenoszą także mszyce. Liczba drzew ulegająca infekcji zależy w dużej mierze od liczby uskrzydlonych mszyc. Największą niechlubną rolę odgrywa mszyca śliwkowo-kocankowa – zielono zabarwiona mszyca, powodująca skręcanie liści.
Fototapety do salonu

Fototapety do salonu

Pokój dzienny jest wyjątkowym miejscem w domu. Aby stworzyć odpowiedni klimat, pomogą Ci w tym fototapety z galerii pixers.pl specjalnie przeznaczone do salonu. Dzięki nim przeniesiesz się w świat fauny, flory, zabytków lub przeniesiesz się w wymarzone miejsce na świecie.
nowoczesna kuchnia

Blaty kuchenne

Blaty kuchenne to elementy robocze, najbardziej narażone na uszkodzenia mechaniczne. Ciężki tłuczek do mięsa, plamy organiczne i ostre noże mogą zostawić trwały ślad. Ponadto poza właściwościami funkcjonalnymi nie można zapomnieć o walorach estetycznych. Wytrzymały i piękny blat, dobrany zgodnie z zamysłem aranżacyjnym, będzie nam służył przez długie lata...
komoda

Stare meble - druga młodość

Praktycznie każdy z nas ma w swoim domu stary, wysłużony i zniszczony mebel, który przestał nam się podobać. Często są to okazyjnie kupione pod wpływem chwili sprzęty, które po wstawieniu do domu przestały budzić nasz zachwyt.. W takim wypadku wyjścia mamy dwa.. Albo mebla pozbywamy się, albo wyczarowujemy za pomocą paru narzędzi, naszych rąk i oczywiście fantazji prawdziwe cudeńko, które zachwycać nas będzie przez kilka następnych lat.