SYPIALNIA - jakie kolory?
#23 Gość_PB
Napisano 26 październik 2011 - 15:26
Użytkownik Bastek dnia 20 październik 2011 - 17:58 napisał
To prawda jest piękna, ale za to bardzo przytłaczająca nie wyobrażam sobie spać w czymś takim na co dzień już bym poszedł ten róż majtkowy 
A ja pomalowałem w weekend sypialnię na śnieżnobiały kolor. Wcześniej była w kolorze czekoladowym.
Mamy łóżko i komodę z jasnego drewna. Postanowiliśmy, że dodatki będą kolorowe - narzuta, poduszki, dywanik. Grafikę a'la Picasso wykonuje moja żona, będzie się składała z dwóch elementów w osobnych ramkach. W zestawieniu będą tworzyły spójną całość. Do tego planujemy kupno chromowanych srebrnych świeczników, białych zasłon i małego drzewka na parapet.
#26 Gość_3deforma-aranzacja wnetrz
Napisano 27 listopad 2011 - 11:22
jesli lubisz czerwien to czemu nie. najlepiej jesli bedzie to akcent np jedna sciana ta za łozkiem, wzor lub same dodatki. Jest to bezpieczne rozwiazanie, jesli czerwien ci sie znudzi, wystarczy tylko wymienic dodatki. Do czerwieni ladnie wyglada szarosc, odcienie bezu, wanilii. Wejdz na www.3deforma.pl mamy tam projekt z wykorzystaniem czerwieni, mozesz sobie zobaczyc jak czerwien wyglada w zestawieniach kolorystycznych.
Napisano 04 styczeń 2012 - 12:25
Użytkownik 3deforma-aranzacja wnetrz dnia 27 listopad 2011 - 11:22 napisał
jesli lubisz czerwien to czemu nie. najlepiej jesli bedzie to akcent np jedna sciana ta za łozkiem, wzor lub same dodatki. Jest to bezpieczne rozwiazanie, jesli czerwien ci sie znudzi, wystarczy tylko wymienic dodatki. Do czerwieni ladnie wyglada szarosc, odcienie bezu, wanilii. Wejdz na www.3deforma.pl mamy tam projekt z wykorzystaniem czerwieni, mozesz sobie zobaczyc jak czerwien wyglada w zestawieniach kolorystycznych.
ja bym sie bala czerwieni w sypialni, lepsze chyba ciepłe jasne kolory
Napisano 09 styczeń 2012 - 12:44
właśnie skojarzyło mi się z tym, ze czerwień nie będzie wprowadzała w nastrój senności, raczej będzie pobudzała, a to się może przydać tylko w przypadku, gdy koleś panienki sprowadza co noc hahahahaha poleciałam trochę, ale takie mam wrażenie, ze do sypialni pasują raczej ciepłe zgaszone kolory, chociaż, jak wszystko, to jest rzecz gustu;)
Napisano 25 styczeń 2012 - 19:52

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie