Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Renowacja i pielęgnacja antyków - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Renowacja i pielęgnacja antyków Komentarze do artykułu Renowacja i pielęgnacja antyków

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 17 marzec 2010 - 11:13

Co zrobić ze starymi meblami na strychu u babci? Jak odnowić piękny, lecz zniszczony przedmiot kupiony na targach staroci?...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Renowacja i pielęgnacja antyków
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_eryk

• Grupa Guests

Napisano 17 marzec 2010 - 11:13

coraz bardziej podobają mi się takie meble, szczególnie pięknie odnowione, muszę spróbować odnowić komodę, jak już będzie ciepło na dworze. Jednak ceny nowych w sklepie są na tyle atrakcyjne, że jak mi nie wyjdzie to najwyżej kupię coś stylizowanego.

#3 Gość_a_burek

• Grupa Guests

Napisano 18 marzec 2010 - 15:21

trzeba mieć smykałkę do takich robótek. ja nie mam. wole kupić na allegro i dostać do domu. nawet ostatnio ogladalem ich meble na allegro i rozwazam zakup.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Jeżyna bezkolcowa

Jeżyna bezkolcowa

Jeżyna bezkolcowa przed laty porastała tylko tereny leśne. Obecnie bez problemu można ją spotkać także w przydomowych ogrodach. Jeżyny nie są trudne w uprawie, a ich owocami można cieszyć się nawet we wrześniu.
Guzikowiec zachodni

Guzikowiec zachodni

Guzikowiec zachodni (Cephalanthus occidentalis) pochodzi z Ameryki Północnej. W naturalnych warunkach rośnie na podmokłych, bagiennych glebach torfowych. Do rodzaju Cephalanthus należy 10 gatunków krzewów i niewielkich drzew. W Polsce uprawiany jest tylko jeden gatunek osiągający do 2 metrów wysokości.
Płyty stolarskie

Płyty meblowe, stolarskie

Płyty meblowe lub stolarskie stosowane są nie tylko w przemyśle meblowym. Dzięki nowoczesnej technologii, która zapewnia niektórym drewnopochodnym płytom konstrukcyjną wytrzymałość używa się ich także w budownictwie...
Astry bylinowe

Astry bylinowe

Jesienią, gdy większość roślin kończy kwitnienie a ogrody zaczynają pustoszeć, zakwitają astry i rozweselają nasze ogrody odcieniami fioletu, różu i czerwieni. Ich grecka nazwa oznaczająca gwiazdę, w pełni oddaje urodę tych kwiatów. Błyszcząc w ogrodach niezliczoną ilością kwiatów o żółtych środkach w całej gamie błękitu, fioletów, różów i czerwieni. Te niezwykle wytrzymałe i łatwe w uprawie kwiaty z pewnością będą znakomite dla początkujących ogrodników.
Remont pokoju   slider

Ile kosztuje remont mieszkania?

Zimą większość czasu po pracy i weekendy chętniej spędzamy mieszkaniu. Podczas świątecznych porządków daje się zauważyć stopień zużycia wnętrz. Aby nasze cztery kąty prezentowały się nienagannie, powinny być systematycznie odświeżane. Najlepszą porą na generalny remont jest okres wiosenno-letni...