Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Kujawiak z pracowni MG Projekt - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Kujawiak z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt Kujawiak z pracowni MG Projekt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 16 marzec 2010 - 10:25

Projekt Kujawiak z pracowni MG Projekt
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Kujawiak z pracowni MG Projekt
Komentarze do projektu:

#2 Gość_jon jov

• Grupa Guests

Napisano 16 marzec 2010 - 10:25

...interesujący projekt, to co dla mnie najważniejsze to ma... przestronną kuchnią wraz z jadalnią i niczemu sobie duży salon z możliwością powiększenia go o gabinet. Tylko po co go poszerzać? Przeglądam mnóstwo projektów, zwrazam uwagę na funkcjonalność, przestronność a nade wszystko koszt budowy. Wygląda na to, że znalazłem. Pozdrawiam wszystkich, jeśli ktoś buduje Kujawiaka, proszę o podzielenie się doświadczeniami! Dziękuję!!!

#3 Gość_elioli

• Grupa Guests

Napisano 06 kwiecień 2010 - 20:23

Wyświetl postUżytkownik jon jov dnia 16 marzec 2010 - 10:25 napisał

...interesujący projekt, to co dla mnie najważniejsze to ma... przestronną kuchnią wraz z jadalnią i niczemu sobie duży salon z możliwością powiększenia go o gabinet. Tylko po co go poszerzać? Przeglądam mnóstwo projektów, zwrazam uwagę na funkcjonalność, przestronność a nade wszystko koszt budowy. Wygląda na to, że znalazłem. Pozdrawiam wszystkich, jeśli ktoś buduje Kujawiaka, proszę o podzielenie się doświadczeniami! Dziękuję!!!

Witamy,
Nam rownież podoba sie ten projekt. Czy udało sie Panu dotrzeć do kogoś kto zbudował Kujawiaka? Będziemy wdzięczni za podzielenie sie informacjami.

#4 Gość_Monika

• Grupa Guests

Napisano 05 maj 2010 - 13:44

Mam ten projekt w głowie od dłuższego czasu,jeśli tylko sprzedamy mieszkanie to chcielibyśmy zacząć jego budowę...czy ktoś budował wg.tego projektu?czy naprawdę można się zmieścić w tej kwocie podanej w kosztorysie?

#5 Gość_Krzyś

• Grupa Guests

Napisano 25 kwiecień 2012 - 11:23

Monika, z tego co wiem to kwota jest bardzo zbliżona, wszystko zależy od matariałów i kosztów pracy.
Ja dotarłam do kogoś kto budował- to mój znajomy z rejonów lubelszczyzny. Zbudował i zadowolony jest, dużo poprawek nie wprowadzał do projektu.

pozdrawiam

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Fototapety   pojazdy

Fototapety – Pojazdy

Fototapety w tej kategorii przypadną do gustu fanom motoryzacji, ale nie tylko.. Oprócz różnych modeli aut (często tych już nieprodukowanych), znajdziemy także zdjęcia żaglówek czy samolotów. Taka tematyka fototapet znajdzie swoje zaszczytne miejsce w kawalerce każdego prawdziwego mężczyzny.

Wiertarka marki Bosch

Wydajność i precyzja nowych wiertarek

Optymalny rezultat wiercenia wymaga mocy i precyzji. Te dwie cechy posiadają nowe wiertarki GBM 6 RE Professional oraz GBM 10 RE Professional firmy Bosch, które pojawiły się na rynku w lipcu. Dzięki innowacyjnym funkcjom umożliwiają użytkownikom profesjonalnym bardziej efektywną pracę.
studnia

Jaka studnia? Czyli własne ujęcie wody na działce budowlanej

Jednym z obowiązków inwestorów zgłaszających dom do odbioru, jest podłączenie do sieci wodociągowej. W przypadku, gdy takiej możliwości nie ma, warto sprawdzić stosunki wodne na działce budowlanej w celu wyznaczenia lokalizacji pod studnię. Jaki rodzaj studni wybrać? Jakie warunki należy spełnić i ile kosztuje wiercenie studni na działce?
projekt domku jednorodzinnego

Nietypowe projekty domów

Każdy architekt uważa się za artystę. Formą wyrazu są projekty, a po nich „pomniki” - tudzież obiekty budowlane. Nie zawsze ów pomnik świadczy dobrze o wybiegach wyobraźni jego twórcy. Artyzm polega na tym, aby wywołać podziw, a jednocześnie nie przekroczyć cienkiej granicy dobrego smaku. Ta umiejętność właśnie wyróżnia architektów z artystyczną duszą od prawdziwych skandalistów...
Odpowiednio dobrane oświetlenie w kuchni

Światło w Twoim mieszkaniu

Dobre oświetlenie naszego mieszkania potrafi wyeksponować to co jest interesujące, a zakryć przedmioty i miejsca mniej ciekawe. Odpowiednio dobrany rodzaj światła, jego barwa, oprawa oraz umiejscowienie umożliwia stworzenie niepowtarzalnego klimatu i nastroju....