Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Szmaragd II z pracowni MG Projekt - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Szmaragd II z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt Szmaragd II z pracowni MG Projekt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1087
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 10 marzec 2010 - 16:58

Projekt Szmaragd II z pracowni MG Projekt
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Szmaragd II z pracowni MG Projekt
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Podoba mi się nazwa projektu :)

• Grupa Guests

Napisano 10 marzec 2010 - 16:58

Sam uwielbiam szmaragdy, nawet mam stronkę o tych kamieniach: http://www.jubilerskie.info

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Altana ogrodowa

Altany ogrodowe

Altany ogrodowe są bardzo ciekawymi elementami małej architektury. Coraz częściej pojawiają się w naszym ogrodowym pejzażu. Mogą przybierać różne formy – od zielonej altany utworzonej z drzew i krzewów posadzonych blisko siebie aż po konstrukcję z dachem, drzwiami i oknami.
ekipa budowlana

Firma budowlana

Budowa domu lub generalny remont mieszkania z rynku wtórnego, wymaga zatrudnienia wykwalifikowanych fachowców. Mnóstwo profesjonalistów z wieloletnim doświadczeniem ruszyło na podbój rynków zagranicznych. Dla pracownika branży budowlanej zagraniczne kontrakty są atrakcyjniejsze płacowo.
Jukka baccata

Juka Jozuego

Dzięki wiecznie żywym westernom dla wielu, wielu ludzi juka Jozuego (Yucca brevifolia) jest symbolem pustyni Mojave. Jest z pewnością jedną z najstarszych roślin żyjących na pustyni, ale ponieważ nie wytwarza pierścieni tak jak, drzewa nie ma nikogo kto mógłby dokładnie stwierdzić ile ma lat. Dzisiejszą nazwę zawdzęcza Mormonom, którym jej wzniesione pędy przypominały ręce biblijnego Jozuego wzniesione ku Bogu.
Juka powina być sadzona w nacieplejszym i najsuchszym miejscu ogrodu.
logo_bajerdom

Pracownia architektoniczna Bajer Dom

Pracownia architektoniczna Bajer Dom powstała w 1986 roku. Ponad dwadzieścia lat pracy zaowocowało setkami realizacji. Znane „kanadyjczyki” o konstrukcji drewnianej, znajdujące się m.in. na osiedlu „Piaseczno-Julianów” zostały zaprojektowane przez Bajer Dom. Oddano tam 86 domów typowych.
Kostka brukowa

Kostka brukowa czy granitowa?

Nawierzchnie wokół naszego domu powinny być starannie zaprojektowane. Wybierając odpowiedni materiał na nawierzchnie w naszym otoczeniu, warto dopasować kolorystykę i fakturę kostki do architektury budynku, barwy elewacji, charakteru ogrodu oraz do ogrodzenia.
Kostka brukowa jest powszechnie stosowanym materiałem na nawierzchnie w ogrodzie. Jest bardzo trwała, dość łatwa do ułożenia oraz niedroga. Jej bardzo duża gama wzorów umożliwia dopasowanie odpowiedniej zarówno do wyglądu domu jak i charakteru ogrodu.