Strona 1 z 1
szukam fachowej,bezproblemowej ekipy
Napisano 23 październik 2009 - 18:23
Użytkownik rysiowa dnia 23 październik 2009 - 02:00 napisał
Chodzi mi o stan surowy zamknięty.
Niestety nie znam ekipy z Twoich okolic.
Niektórzy mówią, żeby do dachu brac oddzielną firmę. To zależy co preferujesz? czy ekipa ma ci wszytko kupić i dac tylko rachunek, czy raczej kupujesz "robociznę" ekipy?
Napisano 26 październik 2009 - 17:37
Użytkownik rysiowa dnia 25 październik 2009 - 06:12 napisał
Zaoferowano nam budowę, łącznie z materiałami-bez drzwi zwenętrznych, garażowych i okien na dole, do SSZ za 180 tys. (wchodzi w to też kierownik budowy). Dachówka ceramiczna. Jest to zarejestrowana firma, chyba się zdecydujemy.
nie bierz kierownika z firmy budującej. Dobry Kierownik powinien umieć zjechać ekipę i kazać im usunąć błędy a nie maskować niedociągnięcia. Nic tak się nie zwraca jak dobrze opłacony, zaufany kierownik budowy. Mi spokojnie zaoszczędził 3x to co mu zapłaciłem. Z tym, że jednej ekipie musiałem podziekowac całkiem.
#10 Gość_MATEUSZ GOCYLA
Napisano 22 grudzień 2009 - 21:01
Użytkownik rysiowa dnia 22 październik 2009 - 08:54 napisał
szukam fachowej,bezproblemowej ekipy do budowy domu w okolicach Pszczyny (wczesną wiosną 2010 r.) 
WITAM, SZUKAM ZLECEN BUDOWY DOMOW NA TERENIE WOJEWODZTWA SLASKIEGO, JESTESMY FACHOWA EKIPA,WYKONAM PANU/PANI ZLECENIE BUDOWY WRAZ Z DACHEM.KOSZT DOMU JEDNORODZINNEGO POWIERZCH. 120m2 to okolo 45-50 tys zl.prosze o kontakt.Moge zaprosic i pokazac moje zlecenia.
Mateusz Gocyla
666982824
Napisano 16 maj 2010 - 14:02
Pewnie już za późno, ale polecam się na przyszłość.
pozdrawiam
pozdrawiam
Jeśli zastanawiasz się jak wybudować dom energooszczędny?
Sprawdź SIPs - ta technologia przewyższa najśmielsze oczekiwania, i pozwoli wybudować dom pasywny.
Sprawdź SIPs - ta technologia przewyższa najśmielsze oczekiwania, i pozwoli wybudować dom pasywny.
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie