Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Meble ze sklepu czy na zamówienie? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Meble ze sklepu czy na zamówienie?

#21 Gość_Zuzia

• Grupa Guests

Napisano 19 grudzień 2011 - 08:28

Cenię sobie wygodę i swój czas, dlatego od dłuższego czasu kupuję meble przez internet. Mój mąż dokonuje pomiarów- sprawdza czy mi się wszystko zmieści i klikam, aby kupić. Sprawdzonym sklepem jest www.extrapunkt.pl- są niezawodni!

#22 Gość_Frygana

• Grupa Guests

Napisano 19 grudzień 2011 - 17:56

Myślę, że można zaaranżować mieszkanie mając i meble na zamówienie i kupowanie w salonach. Czasem na zamówienie trudno i bardzo drogo byłoby dostać meble, które wymagają naprawdę dużo pracy. Ale robienie na miarę - jestem za. Wszelkie szafki można na zamówienie, a już w ogóle najlepiej jak samemu się zaprojektuje i da komuś do wykonania. Oszczędność czasu - nie trzeba biegać po sklepach.

#23 Gość_Marlena

• Grupa Guests

Napisano 30 styczeń 2012 - 13:28

Jeśli mieszkanie jest naprawdę małe a jego kubatura jest niestandardowa to nie pozostaje Ci nic innego jak meble na wymiar. Miałam bardzo pozytywne kontakty z firmą cekar. Panowie dołożyli wszrelikich starań żebym wiedziała za co płacę i z czystym sumieniem moge powiedzieć że nie żałuje wydanych pieniędzy.
http://www.cekar.pl/

pozdrawiam Marlena

#24 Gość_Maja

• Grupa Guests

Napisano 27 marzec 2012 - 11:32

Zgadzam się z Marleną. Meble na wymiar to wygoda i możliwość dopasowania ich w 100% do naszych potrzeb. Poza tym kwestia montażu nas nie interesuje i odpada też możliwość uszkodzenia mebli w transporcie. Co do firmy to również polecam Cekara www.cekar.pl/

#25 Gość_Stolarz

• Grupa Guests

Napisano 30 kwiecień 2012 - 13:26

Bardzo duzo osob woli meble na wymiar, nie narzekam na brak pracy ;)

Z nowosci rynkowych powiem Panstwu ze powstala Hurtownia Komandor. Siec ogolnopolska z sustemami Komandor, wypelnieniami generalnie wszystkim zeby zbudowac meble, szafy. To te same szafy Komandora tylko taniej bo robi stolarz albo samemu mozna

#26 Gość_Ewelina

• Grupa Guests

Napisano 15 maj 2012 - 09:32

Wyświetl postUżytkownik Celinka dnia 06 marzec 2010 - 18:19 napisał

Witam. Chciałam Was prosić o poradę. Mam zamiar wymienić meble w moim małym nieustawnym mieszkanku. Słyszałam, że jeśli znajdę sobie kogoś, kto mi zaprojektuje meble, to będę mogła optycznie zwiększyć swoje wnętrza. Czy to rzeczywiście możliwe?
A poza tym to doradźcie mi proszę, czy lepiej kupić meble w salonie, czy może znaleźć firmę, która wykonuje je na zamówienie?

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   andrzej83x Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 27
  • Rejestracja 26-kwiecień 12

Napisano 15 maj 2012 - 09:50

Zależy od zasobności Twojego portflea. Nie oznacza to, że meble ze sklepu nie są dobre. O jakości mebli szkolnych i nie tylko możesz przekonać się sama. Serdecznie polecam.

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   BesterMeble Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 10
  • Rejestracja 16-maj 12

Napisano 16 maj 2012 - 17:43

Oczywiście, że wnętrze da się zmienic poprzez meble. Dobre zagospodarowanie przestrzeni czyni cuda. Jeśli chodzi o zakupy na zamówienie . . to bardzo dobry pomysł. Kupujesz to co pasuje idealnie do Twojego mieszkania, a nie to co jest akurat w sklepie;)

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
tarcica

Drewno i materiały drewnopochodne

Drewno jest najstarszym i najpopularniejszym materiałem budowlanym. Jest wykorzystywane nie tylko przy budowie, ale także przy wykańczaniu wnętrz. Jednak nie samo drewno jest ważne. Materiały drewnopochodne często będąc w ukryciu spełniają równie ważną rolę – tworzą konstrukcję zarówno całej budowli, jak i drobnych elementów, które nas otaczają.
Właściwości gleby

Właściwości gleby

Wszystko ma gdzieś swój początek. Wszystko dzieje się gdzieś. I jeśli ogrodnictwo jest naszym światem, to jego początki leżą gdzieś głęboko w glebie.
Cechy gleby znajdującej się w naszym ogrodzie są jednym z ważniejszych czynników wyznaczających możliwości sukcesu naszych upraw. Naprawdę poważane podejście do tematu pozwoli nam na uniknięcie głupich błędów.
budowa domu

Wybór technologii budowy domu

Wybór technologii budowy domu dotyczy przede wszystkim wykonania konstrukcji nośnej i ścian zewnętrznych. Wciąż najwięcej domów powstaje w technologii tradycyjnej, murowanej. Warto wiedzieć, że odmiany dzisiejszej cegły, bloczków i pustaków znacznie różnią się od materiałów z których budowali nasi dziadkowie, a alternatywne metody pozwalają na wybudowanie domu szybciej i taniej.
biokominki

Biokominki

Strzelający ogień w kominku, rozchodzące się ciepło i rodzina zebrana wokół. Takie marzenie z dzieciństwa wyniósł prawie każdy z nas. Jeszcze do niedawna spełnienie go, było zarezerwowane tylko dla właścicieli domków jednorodzinnych. Mieszkańcy bloków musieli obejść się smakiem, gdyż metraż i istniejąca instalacja skutecznie uniemożliwiała im posiadanie kominka. Istnieją wprawdzie kominki gazowe czy elektryczne, jednak ich cena i efekt pozostawiały wiele do życzenia. Na szczęście nadeszła era biokominków.
budowa stadionu

Inwestycje budowlane przed Euro 2012

Kiedy w kwietniu 2007 roku ogłoszono kto będzie gospodarzem Euro 2012 cała Polska szalała z radości. Jednak teraz, kiedy emocje już opadły i wszyscy na zimno patrzą na to co się dzieje w kraju, znajduje się co raz więcej pesymistów nie wierzących, że Euro odbędzie się u Nas. I chociaż, biorąc pod uwagę postęp robót budowlanych wyprzedzamy Ukrainę, to rewelacji nie ma i jest jeszcze bardzo dużo przed nami do zrobienia.