Strona 1 z 1
Karola ze Studia Atrium Czy ktoś buduje wg tego projektu?
Napisano 22 październik 2009 - 12:27
Bocian ! - zobacz na sygnaturkę przecież widać, że to buduje!
Co do znajomych budujących to samo. Ja tez na początku dugo czekałem, ale zapewniam cię jak projekt jest w miarę OK to się znajdą. trzeba tylko wracac do założonych wątków co parę dni/tygodni i obserwować.
Co do znajomych budujących to samo. Ja tez na początku dugo czekałem, ale zapewniam cię jak projekt jest w miarę OK to się znajdą. trzeba tylko wracac do założonych wątków co parę dni/tygodni i obserwować.
Napisano 23 październik 2009 - 18:29

tak sobie patrzę na rzut parteru.
Nie uważasz, że ten dom jest za bardzo pozamykany ?
26m2 to sporo jak na pomieszczenie, ale pokój/salon w domku jednorodzinnym z kominkiem już może nie sprawiać wrażenia tak dużego.
oczywiści każdy ma swoje własne upodobania. Jednak otwarcie prawie zawsze poprawia ogólne wrażenie i poczucie przestrzeni.
#7 Gość_rysiowa
Napisano 25 październik 2009 - 18:03
Czy ja wiem? Nam się podoba. Drzwi z hollu do salonu będą szersze i przesuwne (do ściany). Tak w ogóle to nie znależliśmy takiego projektu, który odpowiadałby nam w 100%. Ale wybito nam z głowy projekt indywidualny (za dużo nieprzewidzianych błędów). W tym domu będą mieszkać tylko dwie osoby, więc u góry zrobimy dwa pokoje, a wejście na strych będzie z łazienki.
Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i pomysły dot.tego projektu. Pozdrowienia dla wszystkich czytających.
Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i pomysły dot.tego projektu. Pozdrowienia dla wszystkich czytających.
Napisano 26 październik 2009 - 17:39
Użytkownik rysiowa dnia 25 październik 2009 - 06:03 napisał
W tym domu będą mieszkać tylko dwie osoby, więc u góry zrobimy dwa pokoje, a wejście na strych będzie z łazienki.
skoro mają tam mieszkać tylko dwie osoby to jaki jest sens zamykania salonu i zamykania jadalni? przed kim będziecie się chować
Zupełnie niepotrzebnie sobie komplikujecie życie
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie