- (5 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
Czas na malowanie
Napisano 15 marzec 2012 - 14:06
Użytkownik Kuba.Kens dnia 15 marzec 2012 - 11:04 napisał
dulux najlepszy... ciekawe stwierdzenie. Moze i najdroższy w markecie, ale z całą pewnością nie najlepszy. Nawet nie zaliczyłbym go do gatunku farb dobrych takich jak np. flugger nie tak liga i napewno nie sa to farby specjalistyczne
co racja to racja
Napisano 20 marzec 2012 - 12:00
Użytkownik Kuba.Kens dnia 20 marzec 2012 - 10:56 napisał
no niestety, dulux jest po prostu najbardziej rozpoznawalny. I tak naprawdę kupowanie duluxa mija sie z celem bo ani on najtanszy bo jesli mowic o cenie to np. jakas sniezke czy cos, ani on najlepszy bo wtedy juz jest flugger.
trzeba podkreślić podstawową różnicę, pomalujesz fluggerem i masz spokój na lata, pomalujesz tańszą marką np. marketową - odnawiasz co jakiś czas, chyba widać gdzie jest większa oszczednosc
Napisano 13 kwiecień 2012 - 08:22
bo dla ludzi zawsze będzie za drogo, każdy chciałby kupić za darmo
Napisano 15 maj 2012 - 09:48
Osobiście maluję farbami Tikurilla, które jednak tanie nie są. Ale jak policzysz że następne malowanie za jakiś czas to w końcu jakieś duże koszta nie wychodzą.
#92 Gość_marek
Napisano 17 maj 2012 - 10:56
Jestem świeżo po malowaniu Magnatem i muszę przyznać, że efekt pierwsza klasa. Łatwo się je nanosi, w ogóle nie chlapią. Fachowcem nie jestem a znajomi powiedzieli, że ściany wyglądają naprawdę przyzwoicie. Drugi plus to intensywna kolorystyka. Ciekaw jestem jak to będzie z tym myciem na mokro. Ktoś to testował na tych farbach?
- (5 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie