Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Drzwi do łazienki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Drzwi do łazienki

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 14 kwiecień 2012 - 16:07

Witam wszystkich:)
Jakie drzwi do łazienki kupić? Na co szczególnie zwrócić uwagę, przy wyborze takich drzwi? zazwyczaj kupuję się drzwi białe, ale to już raczej kwestia wystroju, tak mi się wydaje...

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 16 kwiecień 2012 - 13:29

Wyświetl postUżytkownik Kiulik dnia 14 kwiecień 2012 - 16:07 napisał

Witam wszystkich:)
Jakie drzwi do łazienki kupić? Na co szczególnie zwrócić uwagę, przy wyborze takich drzwi? zazwyczaj kupuję się drzwi białe, ale to już raczej kwestia wystroju, tak mi się wydaje...

Białe to już przeżytek moim zdaniem, chyba że komuś tylko takie pasują do wnętrza;) Do łązienki zwróć uwagę na wywietrzniki, opinie klientów itp.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 16 kwiecień 2012 - 14:57

Białe niby przeżytek, ale znalazłam w ofercie Centuriona drzwi w kolorze magnolii, bardzo fajny kolorek. A jak jest z tymi otworami wentylacyjnymi? są za dodatkową opłatą, samemu można zdecydować ile ma ich być?

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 17 kwiecień 2012 - 08:30

Wyświetl postUżytkownik Kiulik dnia 16 kwiecień 2012 - 14:57 napisał

Białe niby przeżytek, ale znalazłam w ofercie Centuriona drzwi w kolorze magnolii, bardzo fajny kolorek. A jak jest z tymi otworami wentylacyjnymi? są za dodatkową opłatą, samemu można zdecydować ile ma ich być?

Samemu można zadecydowac jeśli się robi drzwi na zamówienie, raczej są w każdych drzwiach łazienkowych, więc na takich się skup, nie szukaj wśród tych do pokojów i tyle. Jeśłi chodzi o drzwi wewnętrzne Centurion, to śmiało mogę polecić, bo sama takie mam, ale w innym kolorze....zwróciłeś już uwagę na któryś model?

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 17 kwiecień 2012 - 14:38

Przeglądałam katalog Centuriona i do łazienki pasowałyby mi drzwi Nicea w graficie, z dwoma przeszkleniami u góry:) tak sobie wymyśliłam:) doczytałam tam też że zamek łazienkowy jest w cenie, ale otwory wentylacyjne też można do nichzrobić:)

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 18 kwiecień 2012 - 12:25

Wyświetl postUżytkownik Kiulik dnia 17 kwiecień 2012 - 14:38 napisał

Przeglądałam katalog Centuriona i do łazienki pasowałyby mi drzwi Nicea w graficie, z dwoma przeszkleniami u góry:) tak sobie wymyśliłam:) doczytałam tam też że zamek łazienkowy jest w cenie, ale otwory wentylacyjne też można do nichzrobić:)

no widzisz, wszystko Ci na rękę;) a drzwi Nicea bardzo ładne, w ogóle cała oferta Centuriona ta najnowsza jakoś trafia w mój gust;)

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 18 kwiecień 2012 - 16:10

muszę przyznać, że naprawdę coś w tym jest, bo w sumie jest sporo skrzydeł które pasowałyby do mojego wnętrza:)

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:22

Wyświetl postUżytkownik Kiulik dnia 18 kwiecień 2012 - 16:10 napisał

muszę przyznać, że naprawdę coś w tym jest, bo w sumie jest sporo skrzydeł które pasowałyby do mojego wnętrza:)

na tym im zapewne zależało przy ich projektowaniu, żeby pasowały do większośći wnetrz oraz późniejszych zmian w wystroju itp.;)

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Fiołek rogaty

Fiołek rogaty - delikatny powiew wiosny

Fiołek rogaty (Viola cornuta) to długo i obficie kwitnąca bylina o przepięknie kolorowych, pachnących, podobnych do bratków ogrodowych, kwiatach, utrzymujących się na roślinie od maja do późnej jesieni.
Fiołki dorastają do około 20 centymetrów wysokości.
Okno PPP preSelec

Dekoracje na okna dachowe

Tylko mieszkańcy poddaszy wiedzą jakim problemem jest udekorowanie okna dachowego. Najprostszym rozwiązaniem jest montaż rolety, jednak w pomieszczeniach takich jak sypialnia czy salon większość z nas chce mieć coś bardziej ozdobnego i dekoracyjnego.
Magnolia

Zachwycające magnolie

Magnolia jest jednym z najpiękniejszych drzew kwitnących wiosną. Duże, barwne kwiaty na bezlistnych gałęziach wzbudzają zachwyt niemal każdego. Są to jedne z pierwszych roślin kwiatowych, które rosły na Ziemi. Obecnie drzewa i krzewy magnolii występują dziko w Ameryce Północnej i Południowej oraz w Azji Wschodniej. Nazwa tej pięknej rośliny została nadana przez Linneusza dla upamiętnienia siedemnastowiecznego francuskiego botanika Pierre'a Magnola.
Tulipany

Tulipany

Wyobraźmy sobie wiosenne ogrody i bukiety bez przepięknych tulipanów. Czegoś brak, prawda? Nie zapomnijmy, więc o nich projektując nasz ogród. Wśród wyhodowanych w ciągu dziesiątek lat, kilkunastu tysięcy odmian, z pewnością znajdziemy coś dla siebie. Do wyboru mamy wiele grup, m.in. tulipany pojedyncze wczesne, tulipany pełne wczesne, hybrydy Darwina, papuzie, tulipany liliokształtne, tulipany Triumph.
Kwiat narcyza

Pędzenie narcyzów

Chcąc uzyskać wcześniejsze kwitnienie narcyzów wypróbujmy ich pędzenie. Wszystkie odmiany grupy narcyzów trąbkowych nadają się do pędzenia różnymi metodami. Cebule sadzimy do doniczek tak, by wierzchołki ich wystawały lekko ponad krawędź doniczki. Doniczki ustawmy w ciemnej i chłodnej piwnicy. Mniej więcej, co dwa tygodnie umiarkowanie podlewajmy. W styczniu doniczki z cebulami przenieśmy do mieszkania i obficie podlejmy.