Strona 1 z 1
Drzwi do łazienki
Napisano 16 kwiecień 2012 - 13:29
Użytkownik Kiulik dnia 14 kwiecień 2012 - 16:07 napisał
Witam wszystkich:)
Jakie drzwi do łazienki kupić? Na co szczególnie zwrócić uwagę, przy wyborze takich drzwi? zazwyczaj kupuję się drzwi białe, ale to już raczej kwestia wystroju, tak mi się wydaje...
Jakie drzwi do łazienki kupić? Na co szczególnie zwrócić uwagę, przy wyborze takich drzwi? zazwyczaj kupuję się drzwi białe, ale to już raczej kwestia wystroju, tak mi się wydaje...
Białe to już przeżytek moim zdaniem, chyba że komuś tylko takie pasują do wnętrza;) Do łązienki zwróć uwagę na wywietrzniki, opinie klientów itp.
Napisano 17 kwiecień 2012 - 08:30
Użytkownik Kiulik dnia 16 kwiecień 2012 - 14:57 napisał
Białe niby przeżytek, ale znalazłam w ofercie Centuriona drzwi w kolorze magnolii, bardzo fajny kolorek. A jak jest z tymi otworami wentylacyjnymi? są za dodatkową opłatą, samemu można zdecydować ile ma ich być?
Samemu można zadecydowac jeśli się robi drzwi na zamówienie, raczej są w każdych drzwiach łazienkowych, więc na takich się skup, nie szukaj wśród tych do pokojów i tyle. Jeśłi chodzi o drzwi wewnętrzne Centurion, to śmiało mogę polecić, bo sama takie mam, ale w innym kolorze....zwróciłeś już uwagę na któryś model?
Napisano 18 kwiecień 2012 - 12:25
Użytkownik Kiulik dnia 17 kwiecień 2012 - 14:38 napisał
Przeglądałam katalog Centuriona i do łazienki pasowałyby mi drzwi Nicea w graficie, z dwoma przeszkleniami u góry:) tak sobie wymyśliłam:) doczytałam tam też że zamek łazienkowy jest w cenie, ale otwory wentylacyjne też można do nichzrobić
no widzisz, wszystko Ci na rękę
Napisano 19 kwiecień 2012 - 11:22
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie