Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Wędzarnia przydomowa - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Wędzarnia przydomowa Komentarze do artykułu Wędzarnia przydomowa

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 07 luty 2010 - 22:18

wędzarnia to wspaniały pomysł dla miłośników doskonałych, domowych wędlin lub ryb...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Wędzarnia przydomowa
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_toster

• Grupa Guests

Napisano 07 luty 2010 - 22:18

mam taka wedzarnie i jest super

#3 Gość_B

• Grupa Guests

Napisano 26 luty 2010 - 07:47

Polecam: Wędzarnie Elektryczne z Generaorem Dymu.

www.wedzimy.pl

#4 Gość_gość BOH

• Grupa Guests

Napisano 06 luty 2011 - 11:59

A ja polecam bradleya z www.bradleysmoker.pl

#5 Gość_Smartos22

• Grupa Guests

Napisano 24 kwiecień 2011 - 18:18

Witam wszystkich, chciał bym zaprezentować moją wędzarnię, wędzenie w niej to czysta przyjemność, jednocześnie pełni funkcję grilla: http://www.youtube.c...h?v=vFtlib_Evu4

#6 Gość_Paul

• Grupa Guests

Napisano 27 kwiecień 2011 - 13:31

Mój ojciec ma super kominek z wędzarnią a ogrodzie. Rewelacyjnie wymurowana z cegły, z przodu jest miejsce na ruszt grillowy, a z tyłu, za ścianką, komora wędzalnicza zamykana na fachowe drzwiczki - kupił gotowe. Mięsko pierwsza klasa. Polecam wędzenie białej kiełbasy.

#7 Gość_gość

• Grupa Guests

Napisano 14 maj 2011 - 00:10

Prosta drewniana wędzarnia ogrodowa do kupienia w sklepie internetowym http://domwogrodzie....-drewniana.html

Wystarczy dorobić palenisko i można wędzić

#8 Gość_Staszek

• Grupa Guests

Napisano 26 maj 2011 - 22:15

Wyświetl postUżytkownik Paul dnia 27 kwiecień 2011 - 13:31 napisał

Mój ojciec ma super kominek z wędzarnią a ogrodzie. Rewelacyjnie wymurowana z cegły, z przodu jest miejsce na ruszt grillowy, a z tyłu, za ścianką, komora wędzalnicza zamykana na fachowe drzwiczki - kupił gotowe. Mięsko pierwsza klasa. Polecam wędzenie białej kiełbasy.

Gość_Paul -> chciałem zapytać, gdzie kupiliście gotowe drzwiczki do wędzarni?

#9 Gość_miro

• Grupa Guests

Napisano 12 lipiec 2011 - 09:40

Wyświetl postUżytkownik Paul dnia 27 kwiecień 2011 - 13:31 napisał

hej, jestem w trakcie budowy wedzarni typu z przodu gril a za scianką wedzarnia. prosze pokaz zdjęcia waszej wedzarni.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
styropian

Polistyren ekstrudowany

Polisteryn ekstradowany (XPS), zwany inaczej styrodurem, jest izolacją cieplną, która powstaje w wyniku dodania środka pianotwórczego do masy polistyrenowej i sprasowania jej do pożądanej grubości. Materiał ten jest twardszy i mniej nasiąkliwy niż zwyczajny styropian.
Styrodur ze względu na swoje liczne zalety, jest chętnie używany do izolacji i ocieplania budynków. Dobra jakość tego materiału niestety sprawia, że koszt ocieplenia domu polistyrenem ekstrudowanym jest wyższy niż przy zastosowaniu innych materiałów.
Przenośny grill

Grill w ogrodzie

Ciepłe letnie wieczory sprzyjają ogrodowym spotkaniom przy ogniu. Posiłek nigdy przecież nie smakuje tak dobrze, jak wtedy, gdy przyrządzamy go na świeżym powietrzu.
Wyznaczenie dobrego miejsca pod budowę grilla nie jest tak łatwe, jak może nam się wydawać. Miejsce pod budowę grilla powinno być podobnie jak miejsce pod ognisko, na tyle blisko domu, by przyniesienie czegokolwiek nie stało się wyprawą, ale jednak i na tyle daleko, by dym nie dostał się do domu. Nigdy nie powinniśmy lokalizować grilla blisko drzew, krzewów lub jakichkolwiek materiałów łatwopalnych.
poddasze

Sypialnia na poddaszu – aranżacja

Adaptacja poddasza może być dobrym pretekstem do przeniesienia w to miejsce sypialni. Urocze skosy tworzą romantyczny klimat, jednak ergonomiczne wykorzystanie owej przestrzeni jest dużo trudniejsze niż w przypadku pomieszczeń z prostymi ścianami.
Fototapety   erotyka

Fototapety - Erotyka

Sypialnia jest najintymniejszą częścią naszego domu.. Powinna być zmysłowa i uwodzicielska.. Samym kolorem ścian nie uzyskamy takiego efektu. Brakującym, a zarazem potrzebnym element jest akt. Jeśli sami nie jesteśmy na tyle odważni i pewni siebie, aby uwiecznić własne ciało w kilkukrotnym powiększeniu na ścianie, skorzystajmy z gotowych erotycznych fototapet na ścianę z galerii pixers.pl.
makieta

Urbanistyka

Pojęcie urbanistyki wywodzi się z języka łacińskiego. Słowo „urbs” oznacza miasto. Na przełomie XIX i XX w zyskało największą popularność. Sama urbanistyka to nauka badająca struktury miejskie i zmiany jakie w niej zachodzą...