Witam serdecznie!
Wykonuje meble według upodobań i projektów klienta.
Bezpłatnie na życzenie klienta oferuje:
> fachową poradę jako doświadczony stolarz
> wykonanie wyceny mebli
> wykonanie projektu mebli (wersja elektroniczna lub papierowa)
> pomiar mebli
Wykonuje:
> meble kuchenne - nowoczesny design jak i stylowa tradycja
> zabudowy wnęk
> meble do łazienek i sypialni
> szafy
Zapraszam do skorzystania z moich usług, gwarantuje zadowolenie z mebli.
Zamów bezpłatną wycenę i pomiar!
tel .607-921-992 lub liderso@wp.pl
http://www.otostrona.pl/liderso/
(obszar małopolska)
Strona 1 z 1
Wykonuje meble według upodobań i projektów klienta. Wykonuje meble według upodobań i projektów klienta.
Napisano 13 luty 2010 - 02:17
MamyMeble.pl łączy klientów poszukujących mebli na wymiar z producentami mebli z drewna i płyty meblowej. Korzystanie z serwisu jest niezwykle proste. Wystarczy wypełnić formularz rejestracyjny, dostępny na stronie MamyMeble.pl.
MamyMeble.pl to również zakład stolarski Nowy Sącz oraz producent mebli Kraków oferuje najlepsze meble na zamówienie drewniane lub meble z płyty meblowej. Meble kuchenne, meble łazienkowe, meble pokojowe, dla dzieci, młodzieżowe, meble biurowe, inne meble na wymiar oraz zabudowy meblowe. Projektowanie mebli i wnętrz.
MamyMeble.pl to również zakład stolarski Nowy Sącz oraz producent mebli Kraków oferuje najlepsze meble na zamówienie drewniane lub meble z płyty meblowej. Meble kuchenne, meble łazienkowe, meble pokojowe, dla dzieci, młodzieżowe, meble biurowe, inne meble na wymiar oraz zabudowy meblowe. Projektowanie mebli i wnętrz.
Napisano 28 luty 2011 - 22:41
New Home Firma meble, meble na zamówienie,meble kuchenne, meble sklepowe, meble kosmetyczne, wyposażenie gabinetów, szafy z drzwiami suwanymi.
Wykonujemy wszelkiego rodzaju meble, projekt gratis.
http://www.newhomefirma.pl
Zapraszamy do owiedzeia strony, zapoznania się z ofertą i do obejrzenia galeri.
Pozdrawiamy
)
Wykonujemy wszelkiego rodzaju meble, projekt gratis.
http://www.newhomefirma.pl
Zapraszamy do owiedzeia strony, zapoznania się z ofertą i do obejrzenia galeri.
Pozdrawiamy
Napisano 06 marzec 2011 - 18:59
Polecam super wykonawce mbeli kuchennych w mazowieckim. Wycena gratis. Wykonuje meble na zycie klienta, mozna mu pokazac fotke, bardzo dokladny, solidny, ma naprawde konkurencyjne ceny na jak rynek mazowiecki. Potrafi doradzic ciekawe rozwiazania.
Podaje do niego namiary: markuch77@wp.pl
Naprawde polecam tym ktorzy szukaja mebli na wymiar do kuchni.
Podaje do niego namiary: markuch77@wp.pl
Naprawde polecam tym ktorzy szukaja mebli na wymiar do kuchni.
Napisano 27 kwiecień 2011 - 08:59
Polecam super firmę z Gdańska , która specjalizuje się w meblach pod wymiar . Galeria indeco to jest sprawdzona firma i solidna . Projekt , wycena i przyjazd projektanta bezpłatny . Maja 2 punkty etc Gdańsk i aleja Grunwaldzka (leroy merlin ) I piętro . Robiłam u nich kuchnie i wnękę i maja konkurencyjne ceny ,wiec warto do nich zajrzeć .
www.galeriaindeco.pl
www.galeriaindeco.pl
Napisano 28 luty 2012 - 16:11
Kiedy chciałem zlecić pracę wykonania mebli na zamówienie, poszukałem w internecie wiele adresów firm, które mogą wykonać dla mnie meble. Jednak i tym razem, ponieważ korzystałem już wcześniej, zamieściłem zlecenie na ktozbuduje.pli muszę przyznać, że także przy tym zleceniu wszystko zostało zrobione prawidłowo.
Mam nadzieję, że pomogłem innym, którzy szukają fachowców.
Mam nadzieję, że pomogłem innym, którzy szukają fachowców.
Strona 1 z 1

Logowanie