Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Fototapety do sypialni - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Fototapety do sypialni Komentarze do artykułu Fototapety do sypialni

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 06 luty 2012 - 12:57

Urządzenie sypialni to zazwyczaj dość trudne zadanie, ponieważ jest to jedno z najbardziej intymnych pomieszczeń w naszym domu.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Fototapety do sypialni
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Alama

• Grupa Guests

Napisano 06 luty 2012 - 12:57

Ja się pochwalę moją fototapetą. Jest taka intensywna i piękna. Doskonale optycznie powiększa moją sypialnię i mnie nie drażni. Na niej znajduje się śliczna trawa. Jeśli chodzi o druk, to tą fototapetę wykonali mi w fotodekoracje.com Muszę przyznać, że to był świetny wybór.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Ag@B Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 52
  • Rejestracja 09-listopad 10
  • MiejscowośćWrocław

Napisano 13 luty 2012 - 16:21

Wyświetl postUżytkownik Alama dnia 06 luty 2012 - 12:57 napisał

Ja się pochwalę moją fototapetą. Jest taka intensywna i piękna. Doskonale optycznie powiększa moją sypialnię i mnie nie drażni. Na niej znajduje się śliczna trawa. Jeśli chodzi o druk, to tą fototapetę wykonali mi w fotodekoracje.com Muszę przyznać, że to był świetny wybór.

Zrób zdjęcie sypialni z tą wspaniałą fototapetą :rolleyes:
Jestem strasznie ciekawa jak to wygąda.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
OKNOPLAST Kraków - klamka z blokadą błędnego położenia

Jakie okucia do okien?

Dobre okna muszą mieć dobre okucia. Od wyboru tego, jak nam się może wydawać mało ważnego szczegółu, zależy nie tylko nasz komfort, ale przede wszystkim bezpieczeństwo. Dlatego wybierając okna, należy oprócz wyglądu i ich zdolności izolacyjnych, akustycznych czy termicznych, zwrócić uwagę na okucia.
paragraf

Rozdział 11 - Użytkowanie wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych

Rozdział 11 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych...
makieta

Urbanistyka

Pojęcie urbanistyki wywodzi się z języka łacińskiego. Słowo „urbs” oznacza miasto. Na przełomie XIX i XX w zyskało największą popularność. Sama urbanistyka to nauka badająca struktury miejskie i zmiany jakie w niej zachodzą...
fototapeta

Fototapety z miastem

Aranżacja wnętrz, pojmowana jako forma sztuki, czerpie natchnienie z otaczającej nas rzeczywistości.
Świerki syberyjskie

Świerk syberyjski

Świerki to wysokie, zimozielone drzewa, które charakteryzują się stożkowatym pokrojem z prostym pniem i długim, wyprostowanym wierzchołkiem i kłującymi, krótkimi igłami. Rodzaj świerk obejmuje aż 35 gatunków, z czego w stanie naturalnym tylko świerk pospolity występuje na terenie naszego kraju.