Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt TK8 z pracowni Architeka - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt TK8 z pracowni Architeka Komentarze do Projekt TK8 z pracowni Architeka

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 07 luty 2010 - 01:38

Projekt TK8 z pracowni Architeka
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt TK8 z pracowni Architeka
Komentarze do projektu:

#2 Gość_

• Grupa Guests

Napisano 07 luty 2010 - 01:38

czy ktos juz mieszka w takim domu? a moze ktos jest w trakcie budowy? chcialbym wiedziec cos wiecej na jego temam poniewaz jestem na etapie wyboru tego projektu.pozdrawiam

#3 Gość_emilstan

• Grupa Guests

Napisano 12 luty 2010 - 02:47

Wyświetl postOd 07 luty 2010 - 01:38 :

czy ktos juz mieszka w takim domu? a moze ktos jest w trakcie budowy? chcialbym wiedziec cos wiecej na jego temam poniewaz jestem na etapie wyboru tego projektu.pozdrawiam

Ja też jestem na etapie wyboru projektu TK8 i szukam kogoś kto jest w trakcie budowy.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Powojnik

Choroby powojników

Powojniki to idealne rośliny do obsadzania pergoli lub arek. Powojniki, dorastające do 8 metrów długości, należące do rodziny jaskrowatych (Ranunculaceae) obejmują około 230 gatunków bylin, krzewów i pnączy. Z całą pewnością zaskoczą nas nie tylko przepięknymi, kolorowymi, utrzymującymi się od maja do października kwiatami.
paragraf

Rozdział 1 - Przepisy ogólne

Rozdział 1 reguluje przepisy ogólne dotyczące przedmiotu ustaleń rozporządzenia, zastosowanie oraz wyjaśnia pojęcia użyte w dokumencie...
Glony w oczku wodnym

Glony w oczku wodnym

Zazwyczaj już w trzy tygodnie po napełnieniu naszego oczka wodnego świeżą wodą i pozostawieniu go bez opieki woda staje się zielonkawa. Wszystko to za sprawą jednokomórkowych glonów, z rodzaju zielenic. Glony zaliczają się do niewielkich roślin będących naturalną częścią biotopu. Jeśli jednak mają okazję do namarzania się w sposób masowy – korzystają z tego, stwarzając dla nas poważny problem.
studnia

Jaka studnia? Czyli własne ujęcie wody na działce budowlanej

Jednym z obowiązków inwestorów zgłaszających dom do odbioru, jest podłączenie do sieci wodociągowej. W przypadku, gdy takiej możliwości nie ma, warto sprawdzić stosunki wodne na działce budowlanej w celu wyznaczenia lokalizacji pod studnię. Jaki rodzaj studni wybrać? Jakie warunki należy spełnić i ile kosztuje wiercenie studni na działce?
Jeżyna

Jeżyna

Dla amatorów czarnych owoców idealnym krzewem będzie jeżyna. To jedne z najpłodniejszych i najłatwiej rosnących krzewów owocowych. Oprócz uzyskiwania atrakcyjnych, smacznych i wartościowych dietetycznie owoców, przydatnych do spożycia, krzewy spełniają rolę dekoracyjną. Charakter ozdobny mają rośliny pokryte wiosną białymi lub różowymi kwiatami, ale też jesienią, gdy liście zróżnicowane pod względem kształtu, nabierają barw od żółtej do karminowej.