Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Warszawa - gdzie wydrukować fototapety? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Warszawa - gdzie wydrukować fototapety?

#1 Gość_Pitrol

• Grupa Guests

Napisano 02 luty 2012 - 14:43

Chciałem zamówić fototapetę do mieszkania, ale nie wiem gdzie. Pomóżcie.

#2 Gość_senser

• Grupa Guests

Napisano 03 luty 2012 - 17:04

Możesz sobie zamówić tutaj: http://fotodekoracje.com/ Robią fajnie i solidnie. Na dodatek zajmują się również montażem. Zadzwoń sobie do nich i zapytaaj.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Adrian1132 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 48
  • Rejestracja 06-luty 12

Napisano 06 luty 2012 - 21:21

Polecam właśnie te w/w.
Profesjonalna Firma budowlana oraz Ekipa budowlana

#4 Gość_Piotr Tymoch

• Grupa Guests

Napisano 07 luty 2012 - 11:13

Wyświetl postUżytkownik senser dnia 03 luty 2012 - 17:04 napisał

Możesz sobie zamówić tutaj: http://fotodekoracje.com/ Robią fajnie i solidnie. Na dodatek zajmują się również montażem. Zadzwoń sobie do nich i zapytaaj.

A czy w Radomiu też się zajmują montażem? Już od jakiegoś czasu szukam kogoś kto mi tą robotę wykona.

#5 Gość_Pio

• Grupa Guests

Napisano 08 luty 2012 - 11:37

Z tego co się orientuje to na terenie woj. mazowieckiego działają fotodekoracje.com, więc również w Radomiu. Najpewniej jednak będzie jak sobie do nich zadzwonisz, to na pewno uzyskasz informacje.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 71
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 08 luty 2012 - 15:15

Osobiście polecam produkcjafototapet.pl Siostra przy remoncie zamawiała właśnie u nich i bardzo sobie chwali produkt końcowy.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

#7 Gość_artur

• Grupa Guests

Napisano 14 luty 2012 - 12:18

Ja natomiast polecam sklep internetowy FabrykanciTapet.pl - Fototapety w każdym wymiarze i do każdego wnętrza, w ofercie ponad 14 milionów zdjęć.

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Daniel Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 16
  • Rejestracja 31-sierpień 10

Napisano 21 luty 2012 - 10:58

http://fotodekoracje.com/ jak dla mnie ok. Dużym plusem jest to, że zajmują się drukiem, jak również montażem. Wszystko kompleksowo można załatwić.

#9 Gość_Magda

• Grupa Guests

Napisano 03 kwiecień 2012 - 11:46

Wyświetl postUżytkownik Pitrol dnia 02 luty 2012 - 14:43 napisał

Chciałem zamówić fototapetę do mieszkania, ale nie wiem gdzie. Pomóżcie.

Polecam sklep internetowy fototapeta4u.pl - bardzo dobra jakość i świetny efekt

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Powojnik

Choroby powojników

Powojniki to idealne rośliny do obsadzania pergoli lub arek. Powojniki, dorastające do 8 metrów długości, należące do rodziny jaskrowatych (Ranunculaceae) obejmują około 230 gatunków bylin, krzewów i pnączy. Z całą pewnością zaskoczą nas nie tylko przepięknymi, kolorowymi, utrzymującymi się od maja do października kwiatami.
paragraf

Rozdział 1 - Przepisy ogólne

Rozdział 1 reguluje przepisy ogólne dotyczące przedmiotu ustaleń rozporządzenia, zastosowanie oraz wyjaśnia pojęcia użyte w dokumencie...
Glony w oczku wodnym

Glony w oczku wodnym

Zazwyczaj już w trzy tygodnie po napełnieniu naszego oczka wodnego świeżą wodą i pozostawieniu go bez opieki woda staje się zielonkawa. Wszystko to za sprawą jednokomórkowych glonów, z rodzaju zielenic. Glony zaliczają się do niewielkich roślin będących naturalną częścią biotopu. Jeśli jednak mają okazję do namarzania się w sposób masowy – korzystają z tego, stwarzając dla nas poważny problem.
studnia

Jaka studnia? Czyli własne ujęcie wody na działce budowlanej

Jednym z obowiązków inwestorów zgłaszających dom do odbioru, jest podłączenie do sieci wodociągowej. W przypadku, gdy takiej możliwości nie ma, warto sprawdzić stosunki wodne na działce budowlanej w celu wyznaczenia lokalizacji pod studnię. Jaki rodzaj studni wybrać? Jakie warunki należy spełnić i ile kosztuje wiercenie studni na działce?
Jeżyna

Jeżyna

Dla amatorów czarnych owoców idealnym krzewem będzie jeżyna. To jedne z najpłodniejszych i najłatwiej rosnących krzewów owocowych. Oprócz uzyskiwania atrakcyjnych, smacznych i wartościowych dietetycznie owoców, przydatnych do spożycia, krzewy spełniają rolę dekoracyjną. Charakter ozdobny mają rośliny pokryte wiosną białymi lub różowymi kwiatami, ale też jesienią, gdy liście zróżnicowane pod względem kształtu, nabierają barw od żółtej do karminowej.