Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Przytulna elegancja stali i ceramiki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Przytulna elegancja stali i ceramiki Komentarze do artykułu Przytulna elegancja stali i ceramiki

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 01 luty 2012 - 12:52

Sprytny designer czyni cuda, zmieniając naturę materii – stali – która z reguły kojarzy się z chłodem i surowością.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Przytulna elegancja stali i ceramiki
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Kate

• Grupa Guests

Napisano 01 luty 2012 - 12:52

Uwielbiam Steel-Function, jak mieszkałam w UK to mój współlokator wypełnił całą kuchnię ich akcesoriami.Jako, że pracowałam wtedy dużo, a zarabiałam niewiele, to 15 funtów jakie płacił za solniczkę i pieprzniczkę wydawało mi się bardzo przesadzoną ceną. Ale ich produkty są warte tej ceny, bo naprawdę porządne i służą na lata. Obecnie w kuchni mam takie miseczki jak w artykule, karafkę i kilka innych gadżetów, które zamówiłam z polskiego sklepu Stylowa Zastawa, choć na początku miałam zamawiać z amazonu. Ale los tak chciał, że wróciłam do Polski na stałe, więc wysyłka byłaby kompletnie nie opłacalna, a tak kurier dostarczył mi zakupy z tego sklepu szybciutko. PS Fajne źródło, ciekawe rzeczy tam są.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Aby pieniądze nie uciekały przez okna

Ciepłe okna

Wybierając nowe okna do mieszkania, bardzo często zwracamy uwagę tylko na wygląd. Należy pamiętać, że przez okna ucieka od 25% do 40 % ciepła. Aby ograniczyć to zjawisko warto przyjrzeć się oknom o niskim współczynniku przenikania ciepła, a także jego elementom składowym.
Autostradowa Obwodnica Wrocławia

Budowa obwodnicy Wrocławia

Jedno z największych polskich miast, stolica Dolnego Śląska będzie mieć nareszcie obwodnicę. Dla Wrocławia jest to bardzo ważna i niezmiernie potrzebna inwestycja. Do tej pory ruch tranzytowy odbywał się przez miasto, co powodowało powstawanie gigantycznych korków i zatorów. Po wielu latach udało się w końcu zaradzić wszystkim problemom, jakie stały na drodze do budowy obwodnicy – brak pieniędzy, przejęcie gruntów, procedury przetargowe.
Oszroniona irga

Rok w ogrodzie - listopad

Przed nami zimowe mroźne miesiące. Dziś opiszemy dla Państwa prace, jakie mamy do wykonania w ogrodzie właśnie teraz.
Przede wszystkim powinniśmy zamknąć dopływ wody do kranu w ogrodzie. W okresie mrozów woda mogłaby, bowiem rozsadzić instalację wodną.
Powinniśmy również opróżnić z wszelkich preparatów beczki, oczyścić narzędzia ogrodnicze, naoliwić je i schować na czas zimy.
paragraf

Rozdział 16 i 17 - Użytkowanie instalacji piorunochronnej i przepisy końcowe

Rozdział 16 reguluje sposób użytkowania instalacji piorunochronnej. W rozdziale 17, przepis końcowy mówi o terminie wejścia rozporządzenia w życie...
paragraf

Rozdział 13 - Użytkowanie instalacji i urządzeń gazowych

Rozdział 13 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji instalacji i urządzeń gazowych...