Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Przytulna elegancja stali i ceramiki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Przytulna elegancja stali i ceramiki Komentarze do artykułu Przytulna elegancja stali i ceramiki

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 01 luty 2012 - 12:52

Sprytny designer czyni cuda, zmieniając naturę materii – stali – która z reguły kojarzy się z chłodem i surowością.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Przytulna elegancja stali i ceramiki
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Kate

• Grupa Guests

Napisano 01 luty 2012 - 12:52

Uwielbiam Steel-Function, jak mieszkałam w UK to mój współlokator wypełnił całą kuchnię ich akcesoriami.Jako, że pracowałam wtedy dużo, a zarabiałam niewiele, to 15 funtów jakie płacił za solniczkę i pieprzniczkę wydawało mi się bardzo przesadzoną ceną. Ale ich produkty są warte tej ceny, bo naprawdę porządne i służą na lata. Obecnie w kuchni mam takie miseczki jak w artykule, karafkę i kilka innych gadżetów, które zamówiłam z polskiego sklepu Stylowa Zastawa, choć na początku miałam zamawiać z amazonu. Ale los tak chciał, że wróciłam do Polski na stałe, więc wysyłka byłaby kompletnie nie opłacalna, a tak kurier dostarczył mi zakupy z tego sklepu szybciutko. PS Fajne źródło, ciekawe rzeczy tam są.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Rozdział 7 - Użytkowanie kanałów i przewodów spalinowych oraz dymowych

Rozdział 7 reguluje zasady prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji kanałów i przewodów spalinowych oraz dymowych...
logo_male_ZahirArt

Pracownia architektoniczna Zahir Art

Projekty oddawane przez pracownię architektoniczną Zahir Art są kwintesencją ponad dziesięcioletniego doświadczenia projektantów. Powstawały one stopniowo i są efektem konsultacji i oczekiwań klientów.
sypialnia

Nastrój kreowany światłem

Właściwie dobrane oświetlenie ułatwia nam nie tylko poruszanie się w przestrzeni ale także pracę. Światło w projektowaniu wnętrz odgrywa istotną rolę ponieważ w dużej mierze to właśnie ono decyduje jak czujemy się w danej przestrzeni. Wiadomo, że za pomocą światła można kreować wystrój wnętrza, modelować poszczególne elementy architektoniczne, czy nadawać meblom nowy, ciekawy wygląd.
Aktinidia arguta

Cięcie kiwi - swobodne pnącza czy podwiązywane?

Na początku XX wieku, aktinidię chińską sprowadzono do Nowej Zelandii. W latach 30 rozpisano konkurs na imię dla niej. Od tego momentu chiński agrest nazywany jest kiwi.
Kiwi zna każdy. Brązowe, omszone, owalne, o jaskrawo zielonym środku owoce.
Uwielbiające ciepło roślinki nie nadają się w naszym klimacie do sadzenia ich w gruncie.
mozaika

Modna mozaika

Mozaika to dekoracja artystyczna w formie obrazu bądź ornamentu, wykonana z niewielkich różnokolorowych elementów. Mogą to być dopasowanie kształtem kamienie, fragmenty szkła lub ceramiki. Elementy są przytwierdzone do podłoża przy pomocy zaprawy klejowej...