Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: TARGI BUDMA POZNAN - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

TARGI BUDMA POZNAN

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47
  • Rejestracja 17-czerwiec 11

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:36

witam. w ostatnim czasie odbyly sie targi budma w poznaniu, czy byl ktos tam? moze jest ktos z poznania. jak nowe pomysly wykonczen sie prezentowaly? slyszalem ze centurion sie wystawial i nawet jakas niespodzianke mial. ktos cos wie?:)

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 19 luty 2012 - 22:38

Wyświetl postUżytkownik Hardcorowy+Koksu dnia 30 styczeń 2012 - 23:36 napisał

witam. w ostatnim czasie odbyly sie targi budma w poznaniu, czy byl ktos tam? moze jest ktos z poznania. jak nowe pomysly wykonczen sie prezentowaly? slyszalem ze centurion sie wystawial i nawet jakas niespodzianke mial. ktos cos wie?:)

Byłem z doskoku na targach;) Zaciekawła mnie wystawa właśnie Centuriona i Domino. Przygotowali historyczną walkę legionistów. niestety zdjęć nie mam

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 19 luty 2012 - 22:58

znalazłem jeszcze zdjęcia, które centurion zamieścił po targach - http://www.facebook....99749794&type=3

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 20 luty 2012 - 10:30

Wyświetl postUżytkownik dawid.r dnia 19 luty 2012 - 22:58 napisał

znalazłem jeszcze zdjęcia, które centurion zamieścił po targach - http://www.facebook....99749794&type=3

coś mi się wydaje, że w przyszłym roku jednak się wybiorę, w tym nie było czasu i za późno sie obejrzałam

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47
  • Rejestracja 17-czerwiec 11

Napisano 20 luty 2012 - 15:57

o dziekuje, wyglada to ciekawie. widze producent cwenturion sie postaral. szkoda ze nie moglem sie wybrac, ale trzeba bedzie to w przyszlosci naprawic. szczerze to licze na jakies targi wiosna, w koncu zacznie sie sezon na remonty.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 22 luty 2012 - 15:21

Wyświetl postUżytkownik Hardcorowy+Koksu dnia 20 luty 2012 - 15:57 napisał

o dziekuje, wyglada to ciekawie. widze producent cwenturion sie postaral. szkoda ze nie moglem sie wybrac, ale trzeba bedzie to w przyszlosci naprawic. szczerze to licze na jakies targi wiosna, w koncu zacznie sie sezon na remonty.

a to trzeba by coś poszukać w googlach, gdzie jakie targi się odbywają;)

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 19 marzec 2012 - 15:33

Hej, gdybyście coś wiedzieli o takich targach dajcie znać wcześniej, tez bym chętnie się wybrała. A ta inscenizacja Centuriona fajna sprawa, nie wiedziałam, że takie atrakcje można spotkać na takich targach:)

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   matiasek21 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 29
  • Rejestracja 27-luty 12

Napisano 19 marzec 2012 - 20:58

Widziałem gdzieś w internecie prezentację Centuriona i to dosłownie, odwzorowywało to rzymskiego centuriona z legionistami :-) ekstra wrażenie coś takiego na żywo zobaczyć i zrobić sobie zdjęcie z takim legionistą rzymskim :-) w takim razie pewnie ich drzwi też są tak solidne jak rzymskie oddziały walczące niegdyś z barbarzyńcami :-)

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
łazienka

Programy do projektowania łazienek

Dobrze zaprojektowana łazienka to estetyczne i funkcjonalne pomieszczenie, które łatwo utrzymać w czystości. Dobór odpowiednich urządzeń sanitarnych i kafli przysparza wiele problemów, a wyobrażenie sobie aranżacji na podstawie płaskiego szkicu jest dość trudne. Na szczęście z pomocą przychodzą, przyjazne użytkownikowi, bezpłatne programy do projektowania łazienek.
Budowa domu

Formalne etapy budowy domu

Na hasło „budowa domu” nasze pierwsze skojarzenie to błoto, cegły, taczki i robotnicy. Mało komu przychodzą do głowy tony papierów, dokumentów, zezwoleń i pozwoleń, które trzeba załatwić. A należy pamiętać, że zebranie całej potrzebnej dokumentacji, jest pracą nie wiele lżejszą od samej budowy.
Żółty oleander

Żółty oleander

Kwitnący przez całe lato żółty oleander (Thevetia peruviana), aż do późnej jesieni krzew, z długimi (do 7 cm), intensywnie żółtymi kwiatami. Liście długie, lancetowate, przypominające liście oleandra. Ozdobne są również bardzo ciemne, prawie czarne,intensywnie błyszczące owoce.
W czasie letnich miesięcy wymaga stanowiska jasnego i ciepłego, zimowanie powinno być przeprowadzone w pomieszczeniu możliwie jasnym, w którym temperatura nie przekracza 15°C.
Okap wyspowy

Idealny okap do naszej kuchni

Okap kuchenny jest niezbędnym elementem każdego wyposażenia kuchni. Dobrze dobrany, powinien zapewnić cyrkulację powietrza, która zniweluje zapachy podczas przyrządzania posiłków. Dodatkowo usunie z pomieszczenia kuchennego nadmierną wilgoć. Dlatego planując wystrój kuchni, prócz podstawowych urządzeń takich jak zlew czy lodówka, powinniśmy uwzględnić miejsce na okap.
Borówka amerykańska

Borówka amerykańska - sadzenie, nawożenie, uprawa, zbiory

Borówka amerykańska (Vaccinium corymbosum L.) to pochodzący z Ameryki Północnej krzew, który osiąga nawet do 2 m wysokości i do 2,5 m rozpiętości. Jej czarne, aromatyczne i słodkie owoce, winny być zachętą samą w sobie. Ta owocująca już od drugiego roku roślina daje nawet do 8 kg borówek z krzewu.