Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Dom przy Cyprysowej 20 UPB-54220 z pracowni Galeria Domów - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Dom przy Cyprysowej 20 UPB-54220 z pracowni Galeria Domów Komentarze do Projekt Dom przy Cyprysowej 20 UPB-54220 z pracowni Gale

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 14 styczeń 2012 - 19:44

Projekt Dom przy Cyprysowej 20 UPB-54220 z pracowni Galeria Domówściany: pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm ściany nośne: pustak ceramiczny 25cm strop: gęstożebrowy pokrycie dachu: dachówka...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Dom przy Cyprysowej 20 UPB-54220 z pracowni Galeria Domów
Komentarze do projektu:

#2 Gość_jaś

• Grupa Guests

Napisano 14 styczeń 2012 - 19:44

Kupiłem projekt tego budynku ina wiosnę zaczynam budowę

#3 Gość_Asia

• Grupa Guests

Napisano 15 styczeń 2012 - 14:02

Też bardzo mi się podoba ten projekt. Poszukiwania trwały ponad pół roku. Czy będa wprowadzane zmiany, jeśli tak to proszę o opis. Asia

#4 Gość_Paweł

• Grupa Guests

Napisano 30 styczeń 2012 - 23:14

ja kupiłem projekt ok 20 grudnia , juz mam konczona adaptacje w projekcie pojawiły sie niewielkie zmiany.

#5 Gość_Robert

• Grupa Guests

Napisano 29 kwiecień 2012 - 13:17

można wiedzieć jakie to zmiany?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
przedpokój

Jakie meble do przedpokoju?

Przedpokój, to pierwsze wnętrze w domu lub mieszkaniu, które odwiedza gość. Przeważnie jest to obszar przechodni pomiędzy pomieszczeniami użytkowymi. Ze względu na małą powierzchnię, aranżacja przedpokoju powinna być funkcjonalna i ergonomiczna.
Powojnik górski

Cięcie powojników - część II

Powojniki wcześnie kwitnące, to grupa rozkwitająca od końca wiosny do początku lata, na krótkich pędach powstałych poprzedniego lata.
Do opisywanej grupy należą: Clematis alpina i odmiany, C. cirrhosa, C. macropetala i odmiany oraz C. montana i odmiany.
salon

Awangarda we własnym M

Zjawisko awangardy pojawiło się na początku XX w. Jej twórcy odrzucali dotychczasowy dorobek kulturowy, poszukując nowych rozwiązań. Awangarda powołała do życia m.in.: Futuryzm, Ekspresjonizm, Kubizm, Dadaizm, Surrealizm, Fowizm i Konstruktywizm.
Jabłoń

Odmiany jabłoni - zbiory

Jest jeden owoc, który bije wszelkie rekordy popularności i sympatii, z jaką traktują go ludzie. Pochodzi z Azji Wschodniej i należy do rodziny różowatych… Cóż to za orientalny smakołyk? Jabłoń.
Rozmnaża się przez oczkowanie oraz szczepienie. Na świecie występuje ok 30 dziko rosnących gatunków jabłoni. W wyniku ich krzyżowania, wyhodowano jabłoń domową, która obejmuje wiele odmian. Decydując się na uprawę jabłoni powinniśmy dla konkretnego regionu, wybrać odpowiednią odmianę.
studnia

Jaka studnia? Czyli własne ujęcie wody na działce budowlanej

Jednym z obowiązków inwestorów zgłaszających dom do odbioru, jest podłączenie do sieci wodociągowej. W przypadku, gdy takiej możliwości nie ma, warto sprawdzić stosunki wodne na działce budowlanej w celu wyznaczenia lokalizacji pod studnię. Jaki rodzaj studni wybrać? Jakie warunki należy spełnić i ile kosztuje wiercenie studni na działce?