Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Fototapety ścienne - duże jest piękne - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Fototapety ścienne - duże jest piękne Komentarze do artykułu Fototapety ścienne - duże jest piękne

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1222
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 02 luty 2010 - 14:42

Fototapety jako pierwsi ponownie odkryli dekoratorzy sklepów, witryn, galerii handlowych, ekspozycji targowych.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Fototapety ścienne - duże jest piękne
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Jagoda

• Grupa Guests

Napisano 02 luty 2010 - 14:42

Świetna sprawa taka fototapeta, ale trzeba mieć dużą przestrzeń bo inaczej pomieszczenie jest strasznie zamknięte i nie dość, ze tapeta nie prezentuje się w pełni to jeszcze ma się wrażenie przytłoczenia i ciężkości do mojego pokoju dlatego wybrałam naklejki na ścianę ja akurat zamówiłam 50 na 50 cm, bo nie mam za dużo miejsca, ale w miejscu, gdzie była brzydka pustka teraz mam śliczne tulipany, a wszystko zamówiłam na www.dekoracyjnie.pl

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mrtn Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 100
  • Rejestracja 20-październik 09

Napisano 02 luty 2010 - 15:34

Wyświetl postUżytkownik Jagoda dnia 02 luty 2010 - 14:42 napisał

Świetna sprawa taka fototapeta, ale trzeba mieć dużą przestrzeń

albo przynajmniej wolne od sufitu do podłogi - to wcisnąłem kiedyś na małą ścianę:
Dołączona grafika

#4 Gość_Anna

• Grupa Guests

Napisano 03 luty 2010 - 17:48

jeśli ta jest świetna to chyba promocja lub kryptoreklama - zobaczcie np. www.dekornik.pl lub www.fotowolf.pl

#5 Gość_zuska

• Grupa Guests

Napisano 25 luty 2010 - 22:48

mi najbardziej pasuja wzory z www.obrazoteka.pl
te linki co podalac to jakas porazka, nic sie nie otwiera - jakies badziewie promujesz chyba Ci za to płacą

#6 Gość_Pixidixi

• Grupa Guests

Napisano 19 lipiec 2010 - 13:10

8 mln fototapet - takie rzeczy tylko w PIXERS.pl - do tego druk najnowsza techniką "leteksową" - bezwonne, ekologiczne ...zdrowe i piękne

#7 Gość_marcin

• Grupa Guests

Napisano 06 wrzesień 2010 - 06:59

Polecam tapety na ścianę w Galerii LueLue. Tapety drukowane na wysokiej jakości tapetach lateksowych przy zachowaniu niskich cen.

pozdrawiam
Marcin

#8 Gość_Grazyna

• Grupa Guests

Napisano 28 luty 2011 - 10:05

Witam,
zainteresowal mnie temat. Szukam ciekawej fototapety z tematem przewodnim "miasto noca" lub po prostu "noc".
Mam jeszzce pytanie dotyczace wielkosci, chcialabym wylozyc nia caly salon 40m2.
Czy jest to druk niestandardowy, czy nie bedzie problemu z wielkoscia?
Oczywiscie zalezy mi zeby obrazy zamieszczone na fototapecie sie nie powtarzaly.
Pozdrawiam serdecznie.
Grazka B.

#9 Gość_Ania

• Grupa Guests

Napisano 23 marzec 2011 - 14:32

Weź Grazyna zapytaj w firmie aga.net.pl, oni Ci chętnie pomogą i doradzą.

#10 Gość_ada

• Grupa Guests

Napisano 28 kwiecień 2011 - 11:04

Grażyna myślę, że bez problemu znajdziesz taką tapetę! musisz tylko zgłosić się do wybranej firmy, a tam z pewnością Ci pomogą!!

#11 Gość_Pani Basia

• Grupa Guests

Napisano 20 lipiec 2011 - 11:29

Ja zakupiłam fototapetę w internecie w firmie fototapety Wall-it (wall-it.eu) mają wyjątkowe wzory nie ma ich u innych sprzedających, a i zrobili mi bezpłatną wizualizację na moim zdjęciu. Z czystym sumieniem polecam, jestem z fototapety zadowolona :))

#12 Gość_Ewelina

• Grupa Guests

Napisano 14 wrzesień 2011 - 15:24

Wyświetl postUżytkownik Pani Basia dnia 20 lipiec 2011 - 11:29 napisał

Ja zakupiłam fototapetę w internecie w firmie fototapety Wall-it (wall-it.eu) mają wyjątkowe wzory nie ma ich u innych sprzedających, a i zrobili mi bezpłatną wizualizację na moim zdjęciu. Z czystym sumieniem polecam, jestem z fototapety zadowolona :))

Ja też kupiłam fototapetę do kuchni w sklepie Wall-it i również jestem zadowolona. Fototapetę zrobili mi na wymiar taki jak chciałam. :) Polecam, polecam!

#13 Gość_DecoMania.pl

• Grupa Guests

Napisano 06 listopad 2011 - 16:56

Polecamy fototapety na www.decomania.pl http://www.decomania...fototapety.html
wszystkie robione na wymiar ściany, można zamówić przez internet.

#14 Gość_Michał

• Grupa Guests

Napisano 09 grudzień 2011 - 20:23

Czy ktoś z Was zamawiał fototapety z http://fotodekoracje.com/? Kolega dał mi na nich namiary i twierdzi, że są w porządku. Ja nie chciałbym zaliczyć wpadki w tym temacie. źle wydrukowana fototapeta to koszmar.

#15 Gość_Rafał

• Grupa Guests

Napisano 12 grudzień 2011 - 10:50

Wyświetl postUżytkownik Michał dnia 09 grudzień 2011 - 20:23 napisał

Czy ktoś z Was zamawiał fototapety z http://fotodekoracje.com/? Kolega dał mi na nich namiary i twierdzi, że są w porządku. Ja nie chciałbym zaliczyć wpadki w tym temacie. źle wydrukowana fototapeta to koszmar.

Ja osobiście u nich nie zamawiałem, ale znajomi i owszem. Byłem u nich w domu i fajnie to wygląda. Mówili, że ekipa się sprawdziła i szybko to zrobili, także spokojna głowa.

#16 Gość_arkadiusz

• Grupa Guests

Napisano 06 maj 2012 - 18:55

Ja zamawiałem niedawno na internetprint i także jestem zadowolony, przeglądałem wcześniej z 10 innych sklepów, ale na fotodekoracje jakoś nie trafiłem. Fototapeta to bardzo delikatna sprawa, jak się nieumiętnie wybierze to bardzo łatwo o kicz, ale w niektórych aranżacjach daje naprawdę fantastyczne efekty.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Rozdział 11 - Użytkowanie wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych

Rozdział 11 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych...
Przenośny grill

Grill w ogrodzie

Ciepłe letnie wieczory sprzyjają ogrodowym spotkaniom przy ogniu. Posiłek nigdy przecież nie smakuje tak dobrze, jak wtedy, gdy przyrządzamy go na świeżym powietrzu.
Wyznaczenie dobrego miejsca pod budowę grilla nie jest tak łatwe, jak może nam się wydawać. Miejsce pod budowę grilla powinno być podobnie jak miejsce pod ognisko, na tyle blisko domu, by przyniesienie czegokolwiek nie stało się wyprawą, ale jednak i na tyle daleko, by dym nie dostał się do domu. Nigdy nie powinniśmy lokalizować grilla blisko drzew, krzewów lub jakichkolwiek materiałów łatwopalnych.
tarcica

Drewno i materiały drewnopochodne

Drewno jest najstarszym i najpopularniejszym materiałem budowlanym. Jest wykorzystywane nie tylko przy budowie, ale także przy wykańczaniu wnętrz. Jednak nie samo drewno jest ważne. Materiały drewnopochodne często będąc w ukryciu spełniają równie ważną rolę – tworzą konstrukcję zarówno całej budowli, jak i drobnych elementów, które nas otaczają.
Truskawki

Sterowana uprawa truskawek

Sterowanie produkcją truskawek - co kryje się pod tą z pozoru skomplikowaną nazwą? Przyspieszanie lub opóźnianie zbiorów owoców, którego celem jest uzyskiwanie ich w konkretnym, wybranym przez nas, optymalnym terminie, w czasie, kiedy tradycyjne truskawki jeszcze nie owocują lub też zakończyły już owocowanie. Sterowanie produkcją owoców w taki sposób, byśmy mogli cieszyć się ich smakiem już na początku maja oraz od połowy lipca do pierwszych przymrozków.
Terakota w kuchni

Glazura kuchenna

Wybór odpowiedniego materiału wykończeniowego na ściany i podłogę w kuchni jest bardzo ważny. Należy zwrócić uwagę, aby materiał był niepalny, łatwo się czyścił i nie wchłaniał wilgoci. Te wszystkie 3 cechy posiadają płytki ceramiczne. Bogactwo kolorów i wzorów na pewno pozwoli nam dopasować je idealnie do naszego wnętrza.