Hej
Właśnie planujemy z moim mężem remont łazienki. Na początku nie mieliśmy jakieś jednej koncepcji, ale u znajomych podpatrzyliśmy w łazience fajną marokańską umywalkę.
Na tym koniec tego fajnego i tu zaczyna się problem. Za nic w świecie nie możemy się zdecydować na jakąś konkretną.
Oto nasze faworytki:
Masina - nr 1
Fatima - nr 2
Która wydaje Wam się fajniejsza? CO prawda decyzja i tak należy do nas, ale będę baaaaaardzo wdzięczna za pomoc
Strona 1 z 1
Umywalka z Maroko marokańska, maroko, umywalka
Napisano 08 grudzień 2011 - 16:06
Użytkownik zbigmeks dnia 07 grudzień 2011 - 13:19 napisał
Hej
Właśnie planujemy z moim mężem remont łazienki. Na początku nie mieliśmy jakieś jednej koncepcji, ale u znajomych podpatrzyliśmy w łazience fajną marokańską umywalkę.
Na tym koniec tego fajnego i tu zaczyna się problem. Za nic w świecie nie możemy się zdecydować na jakąś konkretną.
Oto nasze faworytki:
Masina - nr 1
Fatima - nr 2
Która wydaje Wam się fajniejsza? CO prawda decyzja i tak należy do nas, ale będę baaaaaardzo wdzięczna za pomoc
Oto nasze faworytki:
Masina - nr 1
Fatima - nr 2
Jak na mój gust, nr 1 wygląda super. Pamiętajcie o tym, że dla takiej egzotycznej umywalki powinno się zaplanować odpowiednią aranżację. W przeciwnym wypadku efekt montażu tego cudeńka będzie mierny.
Napisano 09 grudzień 2011 - 13:56
Mi z kolei podoba się bardziej opcja druga - Fatima. Co prawda są bardzo podobne do siebie, ale przez inność wzóru i fakt, że bardzo lubię kolor niebieski/błękitny, Fatima bardziej przyciąga moją uwagę.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
#5 Gość_gosc
Napisano 23 kwiecień 2012 - 18:31
Nieco wiecej podrozniczych umywalek: dla wymagajacych
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie