Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Internetowy sklep meblowy Dom-Tech - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Internetowy sklep meblowy Dom-Tech

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   grzegorz88 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 21-listopad 11

Napisano 21 listopad 2011 - 19:37

Jesteśmy firmą zajmującą się produkcją i sprzedażą mebli.
W branży meblarskiej działamy już od ponad 12 lat.
Prowadzimy tradycyjny sklep stacjonarny, gdzie na ekspozycji
można obejrzeć wszystkie sprzedawane przez nas meble.
Chcąc dotrzeć do jak największej liczby klientów rozpoczęliśmy
sprzedaż naszych produktów również za pośrednictwem internetu.

W razie pytań służymy pomocą i fachowym doradztwem.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji telefonicznie
w godz. 8-18 lub mailowo przez 24h na dobę.

Meblowy sklep poleca: kompleksowe wyposażenie każdego pomieszczenia.
W ofercie meble do pokoju dziennego, systemy meblowe, meblościanki,
meble do sypialni i do przedpokoju, garderoby oraz komody.

Zapraszamy do odwiedzenia naszych stron oraz Facebook-a
www.sklep-meble.com.pl
www.mebledomtech.pl
www.facebook.pl/mebledomtech

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pawel_543 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 04-marzec 12

Napisano 04 marzec 2012 - 16:38

W przypadku mebli możemy zlecić ich wykonanie według naszych upodobań fachowcom.
Można to zrobić zamieszczając zlecenie na usługę i jej wykonanie. Ja zamieściłem w serwisie ktozbuduje.pl
Mam nadzieję, że pomogłem innym.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   kinga90000 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 02-grudzień 11

Napisano 20 maj 2012 - 17:50

Ja też znalazłam fachowców w serwisie ktozbuduje.plRemont został doskonale wykonany.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Powierzchnia całkowita

Słownik terminów budowlanych

Każda branża posiada właściwy sobie zestaw pojęć. Słownik branży budowlanej wbrew pozorom nie jest intuicyjny, a definicje ujęte językiem administracyjnym bywają zagmatwane dla przeciętnego zjadacza chleba...
Magnolia

Zachwycające magnolie

Magnolia jest jednym z najpiękniejszych drzew kwitnących wiosną. Duże, barwne kwiaty na bezlistnych gałęziach wzbudzają zachwyt niemal każdego. Są to jedne z pierwszych roślin kwiatowych, które rosły na Ziemi. Obecnie drzewa i krzewy magnolii występują dziko w Ameryce Północnej i Południowej oraz w Azji Wschodniej. Nazwa tej pięknej rośliny została nadana przez Linneusza dla upamiętnienia siedemnastowiecznego francuskiego botanika Pierre'a Magnola.
logo

Targi Budownictwa TARBUD 2010

Już wkrótce XXIV Targi Budownictwa TARBUD 2010. Trzydniowa edycja odbędzie się we Wrocławskiej Hali Stulecia w dniach 19-21 marca. W ciągu ostatnich lat stały się Największym Wydarzeniem Gospodarczym na miarę regionu. Co roku gromadzą setki producentów, dostawców i wykonawców branży budowlanej, a także instytucji finansujących budownictwo...
styropian

Polistyren ekstrudowany

Polisteryn ekstradowany (XPS), zwany inaczej styrodurem, jest izolacją cieplną, która powstaje w wyniku dodania środka pianotwórczego do masy polistyrenowej i sprasowania jej do pożądanej grubości. Materiał ten jest twardszy i mniej nasiąkliwy niż zwyczajny styropian.
Styrodur ze względu na swoje liczne zalety, jest chętnie używany do izolacji i ocieplania budynków. Dobra jakość tego materiału niestety sprawia, że koszt ocieplenia domu polistyrenem ekstrudowanym jest wyższy niż przy zastosowaniu innych materiałów.
drzwi

Drzwi wewnętrzne: rozsuwane, klasyczne, przesuwane, łamane, wahadłowe...

Drzwi wewnętrzne to element nadający charakter wnętrzom. Źle dobrane, względem wymarzonej aranżacji zaburzą zamierzony odbiór i zamienią stylowy wystrój w eklektyczną składankę. Najbardziej efektowne są drzwi drewniane. Producenci prześcigają się w dostępnych na rynku formach, zdobieniach i okuciach.