Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Czy ta firma jest rzetelna - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Czy ta firma jest rzetelna

#1 Gość_Rmaciak

• Grupa Guests

Napisano 21 listopad 2011 - 12:48

Witam,
zastanawiam się nad wykonawcą któremu mógłbym zlecić aranżacje oraz wykonanie mojej kuchni. Moją uwagę przykuła firma RUST ( http://www.rust.com.pl/ ). Zainteresowały mnie ich projekty oraz treść zawarta na stronie, niestety cena wywołała u mnie uczucie zdziwienia. Czy ktoś z Państwa wie czy taka wysoka cena wynika z dobrej jakości firmy czy nie ma to w ogóle z tym związku ? zależy mi na firmie rzetelnej od aranżacji poprzez kontakt z klientem aż do wykonania.

#2 Gość_Inżynier

• Grupa Guests

Napisano 21 listopad 2011 - 16:19

Jaka powierzchnia kuchni ma być urządzona?
O jakich płytach meblowych mowa?
Rozumiem, że firma musi do Pana przyjechać, wykonać obmiar, projekt i zapewnić wykonawstwo?

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Dział IV - Wyposażenie techniczne budynków

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY
w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - DZIAŁ IV: Wyposażenie techniczne budynków
Turbiny wiatrowe

Przydomowa elektrownia wiatrowa

Korzystanie z przydomowej elektrowni wiatrowej wspomaga system centralnego ogrzewania czy ciepłej wody. Znacznie ogranicza zużycie konwencjonalnych nośników energii - oleju opałowego, gazu, węgla czy energii elektrycznej. Równocześnie zmniejsza się emisja CO2 do atmosfery.
Pomieszczenie gospodarcze

Pomieszczenie gospodarcze

Pomieszczenie gospodarcze w domu jest miejscem, które w znaczny sposób ułatwia codzienne życie domowe. To swoiste zaplecze domu ułatwi nam przechowywanie rzeczy w przypadku, gdy nie mamy strychu czy piwnicy. Wybierając projekt domu należy zwrócić uwagę na to czy przewidziano miejsce na takie pomieszczenie techniczne, ponieważ to właśnie w nim będą znajdować się mało atrakcyjne, aczkolwiek niezbędne w codziennym życiu przedmioty.
Owoce ognika szkarłatnego

Rok w ogrodzie - wrzesień

We wrześniu zaczynamy powoli przygotowywać nasz piękny ogród do zimowania. To, co dziś ofiarujemy naszemu ogrodowi, on odda nam w przyszłym roku. Rozmnażajmy, sadźmy i przesadzajmy na całego!
Podobnie jak w sierpniu, tak i teraz, do połowy września, możemy sadzić drzewa i krzewy iglaste oraz zimozielone liściaste. Odpowiednio wcześnie powinniśmy przygotować glebę. Właściciele żywopłotów powinni przystrzyc je ostatni raz w tym sezonie.
Uszczelnianie okien

Uszczelnianie okien

Hermetyczność okien to bardzo istotna kwestia. Przede wszystkim w okresie jesienno – zimowym wpływa na temperaturę panująca w naszym domu a co za tym idzie także na rachunek za jego ogrzewanie. Prawidłowo wykonane uszczelnienie stanowi osłonę dla naszego domu nie tylko przed zimnym powietrzem, ale także trwałą barierę dla wody deszczowej. Jego zadaniem jest też odpowiednia izolacja akustyczna.