Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Czy ta firma jest rzetelna - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Czy ta firma jest rzetelna

#1 Gość_Rmaciak

• Grupa Guests

Napisano 21 listopad 2011 - 12:48

Witam,
zastanawiam się nad wykonawcą któremu mógłbym zlecić aranżacje oraz wykonanie mojej kuchni. Moją uwagę przykuła firma RUST ( http://www.rust.com.pl/ ). Zainteresowały mnie ich projekty oraz treść zawarta na stronie, niestety cena wywołała u mnie uczucie zdziwienia. Czy ktoś z Państwa wie czy taka wysoka cena wynika z dobrej jakości firmy czy nie ma to w ogóle z tym związku ? zależy mi na firmie rzetelnej od aranżacji poprzez kontakt z klientem aż do wykonania.

#2 Gość_Inżynier

• Grupa Guests

Napisano 21 listopad 2011 - 16:19

Jaka powierzchnia kuchni ma być urządzona?
O jakich płytach meblowych mowa?
Rozumiem, że firma musi do Pana przyjechać, wykonać obmiar, projekt i zapewnić wykonawstwo?

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Kamień elewacyjny CELTIC® z serii Relief®

Jaki kamień elewacyjny wybrać?

Gustowne wykończenie elewacji stanowi wizytówkę naszego domu. Elementy wykonane z kamienia naturalnego sprawiają, że bryła nabiera monumentalnego charakteru.
Rabata jednobarwna

Poradnik ogrodniczy

Każdy kto marzy o własnym domu, z pewnością także pragnie być szczęśliwym właścicielem pięknego ogrodu. To właśnie w nim będziemy mogli spokojnie odpocząć po dniu pełnym obowiązków lub po prostu spędzić miło czas z przyjaciółmi.
paragraf

Rozdział 10 - Użytkowanie instalacji kanalizacyjnej

Rozdział 10 reguluje prawidłowe działanie, użytkowanie i konserwację instalacji kanalizacyjnej...
domy drewniane

Projekty domów drewnianych. Domy z bali

Jednorodzinne budownictwo drewniane obecne jest w naszym kraju od wieków. Wśród tradycyjnego budownictwa wyróżniamy trzy podstawowe typy konstrukcji:
- zrębowe (węgłowe)
- sumikowo-łątkowe
- szkieletowe
buda

Projekt budy dla psa

Buda dla psa mieszkającego na terenie posesji powinna zapewniać ochronę przed niekorzystnymi warunkami pogodowymi: opadami, uciążliwym słońcem, wiatrem i mrozem. Firmy zajmujące się produkcją i sprzedażą gotowych bud oferują rozwiązania w przeróżnych stylach, dla ras dużych i małych.