ogrzewanie podłogowe
Napisano 21 listopad 2011 - 12:16
Użytkownik emka dnia 20 listopad 2011 - 19:25 napisał
Co sądzicie o ogrzewaniu podłogowym? Kiedy warto je stosować, a kiedy lepiej wybrać inną formę ogrzewania?
Zawsze warto inwestować w ogrzewanie podłogowe, a najlepiej mieszane podłogowe i grzejnikowe. Polecam artykuł poniżej:
http://ogrzewanie.dr...anie-podlogowe/
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
#4 Gość_fasolowy81
Napisano 06 grudzień 2011 - 01:15
Użytkownik emka dnia 20 listopad 2011 - 19:25 napisał
Co sądzicie o ogrzewaniu podłogowym? Kiedy warto je stosować, a kiedy lepiej wybrać inną formę ogrzewania?
My z żoną, także posiadamy ogrzewanie podłogowe, ale na trochę innych zasadach, bo zainstalowane w ramach zintegrowanego ogrzewania. Ze swojej strony mogę dodać, że ten system jest o wiele bardziej oszczędny. Dla potwierdzenia moich słów proponuję Ci zajrzeć na stronę www.makroterm.pl i w zakładce "Produkty" odnaleźć informacje o zintegrowanym ogrzewaniu. My skorzystaliśmy z usług tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów.
#5 Gość_paraola
Napisano 27 grudzień 2011 - 10:10
U mnie właśnie znajomi mają panele podłogowe i takie ogrzewanie i sobie chwalą szczególnie te co jest w sypialni i łazience. A tak z ciekawości jakiej firmy panele kładliście na ogrzewanie podłogowe. Trzeba zwracać uwagę na jakieś parametry?
Napisano 31 grudzień 2011 - 13:45
dla mnie podlogowka nie jest czyms idealnym, temperatura wysoka dla stop nie zawsze jest zdrowa i efektowna, jezeli juz wole mieszane z naciskiem na tradycyjne rozwiazania, a ostatnio ciekawe wzory mnie pociagaja bo jak pozbyem sie zeliwnych tak teraz plytowe mnie irytuja...
Napisano 04 styczeń 2012 - 11:58
z grzejnikami masz pole do popisu duże. Jesli chodzi o podłogówkę, to jest ok, ale jak ktoś ma duże mieszkanie lub dom i nie we wszystkich pomieszczeniach, bo za gorąco to tez zle. WQ moim mniemaniu najlepszym rozwiązaniem jest połaczenie podłogówki i grzejników
Napisano 11 styczeń 2012 - 11:42
Ostatnio u znajomych spotkałem fajne rozwiązanie. W całym domu mają ogrzewanie tradycyjne, ale dodatkowo np w holu przy drzwiach wejściowych, w kuchni i w łazienkach dodatkowo ogrzewanie podłogowe. Całkiem przyjemne rozwiązanie. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że w tych miejscach najczęściej leżą zimne płytki, a tu takie miłe zaskoczenie - ciepło miziające stópki
.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie