Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Fototapety do kuchni - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Fototapety do kuchni Komentarze do artykułu Fototapety do kuchni

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 06 listopad 2011 - 16:35

Nowoczesna kuchnia to nie tylko pomieszczenie do przygotowania potraw, ale także miejsce spotkań.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Fototapety do kuchni
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_DecoMania.pl

• Grupa Guests

Napisano 06 listopad 2011 - 16:35

My proponujemy szkło w kuchni zadrukowane bezpośrednio cyfrowo zdjęciem. Mamy również fototapety do kuchni - z różnych materiałów. http://www.decomania...-do-kuchni.html Przy płycie warto je zabezpieczyć szkłem hartowanym. Wszystkie fototapety robimy na wymiar ścian. Zapraszam do galerii na www.DecoMania.pl. -- DecoMania.pl - fototapety, naklejki, szkło zadrukowane cyfrowo, obrazy na płótnie, reprodukcje i wiele innych dekoracji do domu i do biura.

#3 Gość_

• Grupa Guests

Napisano 17 luty 2012 - 09:42

U mnie w kuchni na ścianie jest fototapeta z kawą. Rewelacyjnie się to prezentuje, od razu człowiek się budzi do życia. Drukowałam fototapetę w fotodekoracje.com i oni mi też wszystko zamontowali. Polecam!

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   brigida Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 24
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 17 luty 2012 - 13:35

Bardzo mi się podobają takie rozwiązania :) Raczej skusiłabym się na coś spoza zagadnień kulinarnych, może w strone popkultury, no ale mimo wszystko na pewno fajna opcja aranżacyjna :)

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Rośliny w ozdobnych donicach

Zieleń w pojemnikach

Rośliny w donicach stanowią doskonały pomysł na udekorowanie naszych okien, tarasów czy balkonów. Dobierając odpowiednie osłony na kwiaty, można ciekawie ozdobić zarówno wnętrze naszego mieszkania jak i ogrodowy kącik wypoczynkowy. Dodatkowo rośliny w pojemnikach bardzo łatwo przestawiać, co umożliwia nam łatwą zmianę kompozycji, eksponując je wtedy, gdy najładniej kwitną.
fototapety na drzwi

Fototapety na drzwi

Planując diametralną zmianę wnętrza, często zapominamy o stolarce drzwiowej. To bardzo ważny element aranżacji, który swoim wyglądem może zepsuć nawet najlepszy pomysł na wystrój. Gdy remont i koszt nowego wyposażenia mocno nadwyrężył budżet, warto pomyśleć o przemalowaniu lub oklejeniu starych skrzydeł drzwiowych.
salon

Jaki kształt powinien mieć salon?

Decydując się na kupno projektu domu, oprócz funkcjonalności, należy sprawdzić ergonomię wynikającą z kształtu i powierzchni poszczególnych pomieszczeń. Zasada dotyczy szczególnie przestrzeni, w których będziemy spędzać najwięcej czasu, np. salon, kuchnia i gabinet.
wykładziny   linoleum

Wykładziny linoleum

Przykrycia podłóg dzieli się ze względu na rodzaj materiału z którego zostały wykonane. Wykładziny z tworzyw naturalnych są droższe od tych z tworzyw sztucznych. Nie oznacza to jednak, że naturalne jest niepowtarzalne i niezastąpione...
Lawenda

Rok w ogrodzie - lipiec

Lato daje nam popalić... nie zapominajmy więc o podlewaniu naszych roślin. Właśnie teraz, w pełni okresu wegetacyjnego nasze drzewa, krzewy i inne rośliny będą potrzebować systematycznego podlewania. Kwiaty doniczkowe bardzo często, nawet dwa razy dziennie. Warto pomyśleć o zastosowaniu hydrożelu i dosypaniu go do ziemi doniczkowej.