Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Fototapety do kuchni - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Fototapety do kuchni Komentarze do artykułu Fototapety do kuchni

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 06 listopad 2011 - 16:35

Nowoczesna kuchnia to nie tylko pomieszczenie do przygotowania potraw, ale także miejsce spotkań.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Fototapety do kuchni
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_DecoMania.pl

• Grupa Guests

Napisano 06 listopad 2011 - 16:35

My proponujemy szkło w kuchni zadrukowane bezpośrednio cyfrowo zdjęciem. Mamy również fototapety do kuchni - z różnych materiałów. http://www.decomania...-do-kuchni.html Przy płycie warto je zabezpieczyć szkłem hartowanym. Wszystkie fototapety robimy na wymiar ścian. Zapraszam do galerii na www.DecoMania.pl. -- DecoMania.pl - fototapety, naklejki, szkło zadrukowane cyfrowo, obrazy na płótnie, reprodukcje i wiele innych dekoracji do domu i do biura.

#3 Gość_

• Grupa Guests

Napisano 17 luty 2012 - 09:42

U mnie w kuchni na ścianie jest fototapeta z kawą. Rewelacyjnie się to prezentuje, od razu człowiek się budzi do życia. Drukowałam fototapetę w fotodekoracje.com i oni mi też wszystko zamontowali. Polecam!

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   brigida Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 24
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 17 luty 2012 - 13:35

Bardzo mi się podobają takie rozwiązania :) Raczej skusiłabym się na coś spoza zagadnień kulinarnych, może w strone popkultury, no ale mimo wszystko na pewno fajna opcja aranżacyjna :)

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Stolarka okienna

Stolarka okienna

Rynek stolarki otworowej jest bogaty. Wybierając okna do naszego domu powinniśmy wziąć pod uwagę podstawowe parametry. Dobra izolacyjność cieplna i akustyczna, szczelność i funkcjonalność to cechy pierwszorzędne. Nie bez znaczenia jest więc wybór materiału z którego zostały one wykonane.
Funkia

Ogrody półcienia

Większość ogrodowych zakątków, które my sami uważamy za nieoświetlone, tak naprawdę nie tonie całkowicie w półmroku, lecz zacieniona jest jedynie w niewielkim stopniu. Jako półcieniste określamy takie powierzchnie, na których cień budynków lub wysokich roślin kładzie się przez mniej niż połowę dnia. Takiej definicji odpowiadają obszary leżące przy wschodniej lub zachodniej ścianie domu.
domy drewniane

Projekty domów drewnianych. Domy z bali

Jednorodzinne budownictwo drewniane obecne jest w naszym kraju od wieków. Wśród tradycyjnego budownictwa wyróżniamy trzy podstawowe typy konstrukcji:
- zrębowe (węgłowe)
- sumikowo-łątkowe
- szkieletowe
budowa domu

Wybór technologii budowy domu

Wybór technologii budowy domu dotyczy przede wszystkim wykonania konstrukcji nośnej i ścian zewnętrznych. Wciąż najwięcej domów powstaje w technologii tradycyjnej, murowanej. Warto wiedzieć, że odmiany dzisiejszej cegły, bloczków i pustaków znacznie różnią się od materiałów z których budowali nasi dziadkowie, a alternatywne metody pozwalają na wybudowanie domu szybciej i taniej.
paragraf

Rozdział 10 - Użytkowanie instalacji kanalizacyjnej

Rozdział 10 reguluje prawidłowe działanie, użytkowanie i konserwację instalacji kanalizacyjnej...