Budujemy dom Gagatek
Napisano 27 październik 2011 - 11:30
Jesteśmy w trakcie budowy domu na podstawie projektu GAGATEK.
Bardzo długo szukaliśmy idealnego projektu, który spełniałby nasze wymagania. Interesował nas domek mały, prosty a zarazem funkcjonalny. Na podstawie Gagatka stworzyliśmy (po przeróbkach) wymarzony domek.
Bardzo długo szukaliśmy forum, na którym ten projekt byłby w trakcie realizacji, niestety nie udało nam się go nigdzie odnaleźć.
W związku z tym, że zanim się rozpocznie budowę warto taki domek obejrzeć w realu - mogę udostępnić kilka zdjęć.
A może jest ktoś, kto buduje taki dom???
Napisano 08 grudzień 2011 - 23:09
Napisano 10 grudzień 2011 - 19:43
Napisano 17 grudzień 2011 - 21:38
#7 Gość_alina
Napisano 27 grudzień 2011 - 17:17
#9 Gość_Irek
Napisano 05 luty 2012 - 21:38
Tez jestem posiadaczem tego projektu ale jeszcze jestem na etapie korekt u architekta. Czy bylaby mozliwosc kontaktu i ewentualnego zobaczenia jak wyglada w realu wasze wykonanie ?
kontakt: braavoo@tlen.pl
Użytkownik madziarski dnia 27 październik 2011 - 11:30 napisał
Jesteśmy w trakcie budowy domu na podstawie projektu GAGATEK.
Bardzo długo szukaliśmy idealnego projektu, który spełniałby nasze wymagania. Interesował nas domek mały, prosty a zarazem funkcjonalny. Na podstawie Gagatka stworzyliśmy (po przeróbkach) wymarzony domek.
Bardzo długo szukaliśmy forum, na którym ten projekt byłby w trakcie realizacji, niestety nie udało nam się go nigdzie odnaleźć.
W związku z tym, że zanim się rozpocznie budowę warto taki domek obejrzeć w realu - mogę udostępnić kilka zdjęć.
A może jest ktoś, kto buduje taki dom???
Napisano 06 luty 2012 - 21:20
#12 Gość_Magda
Napisano 05 marzec 2012 - 15:05
Jestem studentką III roku UW i Architektury i miałabym prośbę o wypełnienie poniższej krótkiej ankiety do mojej pracy licencjackiej
www.wbadanie.pl/ankieta/246081946/
Życzę wszystkim wspaniałych domów, w których doświadczać będziecie Państwo samych szczęśliwych chwil.
Pozdrawiam i będę wdzięczna za udział
#13 Gość_madziarski
Napisano 28 marzec 2012 - 17:31
Użytkownik Irek dnia 05 luty 2012 - 21:38 napisał
Tez jestem posiadaczem tego projektu ale jeszcze jestem na etapie korekt u architekta. Czy bylaby mozliwosc kontaktu i ewentualnego zobaczenia jak wyglada w realu wasze wykonanie ?
kontakt: braavoo@tlen.pl
Oczywiście.
Zapraszamy do obejrzenia domku
kontakt madziarski@o2.pl
#15 Gość_Asia
Napisano 29 kwiecień 2012 - 13:05

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie