Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Centralne ogrzewanie jak zaoszczędzić. - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Centralne ogrzewanie jak zaoszczędzić. Oszczędzanie na CO

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 29 styczeń 2012 - 10:19

Mi się podobją te chromowane grzejniki. Nowocześnie taki kaloryfer wygląda. Ale faktem jest, że wszędzie nie pasują.

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba.Kens Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 304
  • Rejestracja 04-kwiecień 10

Napisano 14 marzec 2012 - 09:30

jak chromowany nie pasuje to ten http://www.e-terma.c...8pl%29-p-9.html jest naprawdę ładny, az przyjemnie mi sie na niego patrzy.

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 19 marzec 2012 - 14:49

Wyświetl postUżytkownik Kuba.Kens dnia 14 marzec 2012 - 09:30 napisał

jak chromowany nie pasuje to ten http://www.e-terma.c...8pl%29-p-9.html jest naprawdę ładny, az przyjemnie mi sie na niego patrzy.

ale ten też chromowany...chyba, że można wziąć w innym kolorze

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146
  • Rejestracja 09-kwiecień 11

Napisano 19 marzec 2012 - 15:43

właśnie chyba tylko w chromie są. ale można by spytać w Termie czy zrobili by osobny kolor

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 20 marzec 2012 - 16:01

Wyświetl postUżytkownik Roberto dnia 19 marzec 2012 - 15:43 napisał

właśnie chyba tylko w chromie są. ale można by spytać w Termie czy zrobili by osobny kolor

z tego, co tu widzę, to kilka jest kolorów dedykowanych, nie tylko chrom.... http://www.e-terma.c...er(pl)-p-9.html

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 146
  • Rejestracja 09-kwiecień 11

Napisano 20 marzec 2012 - 22:00

przyjrzałem się i można sobie kolory dobierać jak się podoba :D

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 23 marzec 2012 - 10:52

no tak, ale za dedykowane dodatkowo sie nie płaci

#28 Gość_Nataniel

• Grupa Guests

Napisano 12 maj 2012 - 11:00

Dla mnie najlepszym sposobem na oszczędzenie na ogrzewaniu jest zbudowanie kominka z płaszczem wodnym. Świetnie grzeje, jest wydajny, a do tego ekologiczny i ozdabia wnętrze. U siebie mam taki i bardzo sobie chwalę http://www.makroterm...okominek-i-migo

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Pod kloszem

Pod kloszem

To, jak istotną kwestią jest odpowiednie oświetlenie wie każdy kto choć raz dekorował światłem wnętrze swojego mieszkania. W aranżacji wnętrz najważniejsze jest wzornictwo. Odpowiednio dobrany pod względem stylu, kształtu i koloru element oświetleniowy jest ważnym dodatkiem dekoracyjnym. Równie istotne znaczenie ma umiejscowienie źródła światła.
długopis

Zgłoszenie robót budowlanych

Rozpoczęcie niektórych robót budowlanych należy zgłosić odpowiedniemu organowi. Dotyczy to w szczególności obiektów i robót budowlanych nie wymagających pozwolenia na budowę. Zgłoszenie należy złożyć w Starostwie, najpóźniej 30 dni przed terminem wyznaczonym na rozpoczęcie prac...
grill

Wiosenne grillowanie czas zacząć!

Piękna pogoda zachęca do spędzania czasu w ogrodzie, nawet wtedy, gdy czeka nas mnóstwo czynności porządkowych po zimie. Kiedy ogród rozkwitnie mnóstwem kolorowych kwiatów, a drzewa i trawnik zazielenią się, nadejdzie czas na upragniony relaks i długie wieczory przy grillu.
podgrzewacze

Podgrzewacze wody

Na system podgrzewania wody należałoby się zdecydować w momencie wyboru sposobu ogrzewania mieszkania czy domu. Jeżeli wybraliśmy piec grzewczy nie obsługujący systemu wody użytkowej, oznacza to, że poszukujemy w tym celu osobnego urządzenia...
łazienka

Jakie gniazdka do łazienki?

Zaplanowanie gniazdek i punktów oświetleniowych jest jedną z pierwszych czynności jakie należy wykonać planując aranżację łazienki. Zasilanie: pralki, suszarki, golarki czy szczoteczki elektrycznej, powinno znaleźć się w wygodnym miejscu - najlepiej w pobliżu lustra. Jak wyznaczyć punkty pod gniazda wtykowe i na jakiej wysokości powinny się znaleźć?