Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Murator M105 - Poranna zorza z pracowni Kolekcja Muratora - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Murator M105 - Poranna zorza z pracowni Kolekcja Muratora Komentarze do Projekt Murator M105 - Poranna zorza z pracowni Kolekcja

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 12 październik 2011 - 14:10

Projekt Murator M105 - Poranna zorza z pracowni Kolekcja Muratora...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Murator M105 - Poranna zorza z pracowni Kolekcja Muratora
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Mila

• Grupa Guests

Napisano 12 październik 2011 - 14:10

Witam,Jestem w trakcie budowy tego domu pod Poznaniem,czy jest Ktoś kto już zakończył budowę?

#3 Gość_Radek

• Grupa Guests

Napisano 02 styczeń 2012 - 17:53

Też w tym roku rozpocząłem budowę. Daj znać jak postępy może jakieś fotki?
Ja zakończyłem właśnie fundamenty

#4 Gość_Anna

• Grupa Guests

Napisano 03 styczeń 2012 - 14:22

Jestem zainteresowana zakupem tego projektu, może chociaż ktoś podeśle jakieś fotki z budowy? Może ktoś buduje z mazowieckiego? Ciekawa jestem jak wypada kosztorys na dzień dzisiejszy. Może ktoś będzie mógł służyć poradą? Osobiście zmieniłabym na poddaszu jedną łazienkę i połączyła z pokojem i zlikwidowała balkon z tyłu budynku. Pozdrawiam, anula@dwb.pl

#5 Gość_Rafal

• Grupa Guests

Napisano 06 styczeń 2012 - 20:34

Witam,
Czy ktoś może ma zdjęcia z budowy tego projektu. Przymierzam sie do budowy jego w okolicach Warszawy. Jakie są mniej wiecej koszty postawienia go w stanie surowym zamkniętym. Podeslijcie troche zdjec i informacji o tym projekcie co zmienilicie w porownaniu do oryginalu itp.
Będe bardzo wdzieczny.

#6 Gość_Edyta

• Grupa Guests

Napisano 24 styczeń 2012 - 14:19

Witam

Zastanawiam sie nad kupnem tego projektu, bo bardzo mi sie on podoba. Czy moglby ktos podeslac zbjecia z budowy? Jestem ciekawa jak ten dom prezentuje sie w rzeczywistosci :) Z gory dziekuje.
Moj mail edywik@wp.pl

Pozdrawiam Edyta

#7 Gość_Gosia

• Grupa Guests

Napisano 13 luty 2012 - 00:04

Wyświetl postUżytkownik Mila dnia 12 październik 2011 - 14:10 napisał

Witam,Jestem w trakcie budowy tego domu pod Poznaniem,czy jest Ktoś kto już zakończył budowę?

Witam, jesteśmy zainteresowani właśnie tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć z budowy. Z góry dziękujemy.
Pozdrawiamy

#8 Gość_Gosia

• Grupa Guests

Napisano 13 luty 2012 - 00:19

Wyświetl postUżytkownik Mila dnia 12 październik 2011 - 14:10 napisał

Zapomniałam podać e-mail:) norbertszym@poczta.fm

#9 Gość_Monika

• Grupa Guests

Napisano 14 maj 2012 - 13:30

Witam,

Jestesmy zainteresowani zakupem projektu Poranna Zorza, czy bylaby mozliwosc uzyskania jakis informacji na temat budowy tego domku, jaki koszty przede wszytskim. Bardzo by bylo milo zobaczyc domek w trakcie budowy, jesli nie to chociaz zdjecia. Bedziemy niezmiernie wdziczni! Nasz adres mailowy monica.midura@gmail.com.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
projekt domu

Ile kosztuje projekt domu?

Zaraz po kupnie działki budowlanej, wybór projektu domu jest jedną z najważniejszych decyzji. Jaki projekt wybrać – gotowy, czy indywidualny? Od czego zależy cena projektu domu jednorodzinnego?
działka budowlana

Kupno działki budowlanej

Decydując się na kupno działki budowlanej należy wziąć pod uwagę wiele praktycznych aspektów. Sugerując się jedynie dogodną lokalizacją, wielkością czy lokalnym urokiem możemy popełnić błąd, który będzie nas kosztował majątek lub zniweczy dotychczasowe plany budowlane.
Fototapety w kwiaty

Fototapety kwiaty

Fototapety mają wiele zalet. Nie tylko optycznie powiększą domową przestrzeń, wprowadzą do wnętrza grafikę i kolor, ale także są sposobem na szybką i efektowną dekorację domu. Odpowiedni wzór można znaleźć na stronie producentów i sprzedawców lub zamówić tapetę na której będzie wydrukowane zdjęcie naszego autorstwa.
Krokusy

Sadzenie cebulek kwiatowych

Aby wiosną nasze ogrodowe rabaty i pojemniki na tarasie zapełniły się kolorowymi kwiatami, należy posadzić rośliny cebulowe. Uprawa takich roślin nie przysparza problemów, nawet początkującym ogrodnikom. To właśnie rośliny cebulowe wczesną wiosną przynoszą nam wiele radości.
wyszukiwarka graficzna

Układ pomieszczeń w domu

Biura architektoniczne zasypują klientów niezliczonymi koncepcjami budowlanymi. Kluczową rolę przy wyborze projektu odgrywa układ pomieszczeń. To on wpływa na ukształtowanie elewacji i linię zabudowy. Klient nie musi bezwzględnie przystawać na proponowany układ funkcjonalny...