Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Meble Pireus - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Meble Pireus Co sądzicie o meblach Pireus

#1 Gość_Jacek

• Grupa Guests

Napisano 07 październik 2011 - 11:02

Witam mam pytanie o BRW.
Co sądzicie o meblach z tej firmy i o systemie Pireus http://mebsklep.pl/p...reus/986/1/photbo myślałem żeby sobie coś takiego kupić do salonu.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 71
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 19 październik 2011 - 13:07

Troszkę nie w moim stylu, szczególnie te wyższe nóżki mnie drażnią, no ale co kto lubi. Dodam jedynie, że na żywo w BRW prezentują się lepiej niż na zdjęciach.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   edbel Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 10
  • Rejestracja 01-wrzesień 11

Napisano 20 październik 2011 - 20:50

Bardzo mi się podobają. Szczególnie te nóżki.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
łazienka

Jakie gniazdka do łazienki?

Zaplanowanie gniazdek i punktów oświetleniowych jest jedną z pierwszych czynności jakie należy wykonać planując aranżację łazienki. Zasilanie: pralki, suszarki, golarki czy szczoteczki elektrycznej, powinno znaleźć się w wygodnym miejscu - najlepiej w pobliżu lustra. Jak wyznaczyć punkty pod gniazda wtykowe i na jakiej wysokości powinny się znaleźć?
długopis

Umowa dzierżawy

Dzierżawa jest typem umowy prawa cywilnego. Podpisując umowę dzierżawy wydzierżawiający zobowiązuje się od oddania dzierżawcy rzeczy (nieruchomości, ruchomości bądź prawa) do użytku, czerpiąc z tego pożytek, przez czas określony, bądź nieokreślony...
Zagospodarowanie wody opadowej

Jak można wykorzystać deszczówkę?

Nie wszyscy zdają sobie sprawę, że wodę deszczową można praktycznie wykorzystać. Możemy nią zastąpić w dużej części wodę w domu, za którą nie raz słono płacimy. Co więc zrobić z wodą deszczową, która rwącym strumieniem spływa z rynien zamontowanych na dachu?
długopis

Zgłoszenie robót budowlanych

Rozpoczęcie niektórych robót budowlanych należy zgłosić odpowiedniemu organowi. Dotyczy to w szczególności obiektów i robót budowlanych nie wymagających pozwolenia na budowę. Zgłoszenie należy złożyć w Starostwie, najpóźniej 30 dni przed terminem wyznaczonym na rozpoczęcie prac...
koparka

Maszyny budowlane - koparki

Koparka jest maszyną wykorzystywaną do wykonywania robót ziemnych. Według podstawowego podziału mogą pracować w cyklu ciągłym bądź przerywanym pomiędzy kolejnymi etapami robót ziemnych. W zależności od naczynia którym pracują mogą przenosić materiały budowlane, ładować urobek na do wywozu na inne pojazdy, spychać, zakopywać bądź wykopywać na określoną głębokość.