Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Mieszkania na Mokotowie - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Mieszkania na Mokotowie

#21 Gość_Tymek74

• Grupa Guests

Napisano 05 kwiecień 2012 - 14:25

Belz, co znaczy „w standardzie apartamentowym”? mieszkania na osiedlu Apartamenty Wilanowska mają podwyższony standard. Część apartamentów, już tych bardziej „wypasionych”, ma możliwość podłączenia kominków, klimatyzację i inne bajery. Dlatego pytam co to oznacza w wypadku tamtych apartamentów

#22 Gość_błażej

• Grupa Guests

Napisano 21 maj 2012 - 08:13

Wyświetl postUżytkownik Łukasz dnia 29 wrzesień 2011 - 08:07 napisał

My tez interesujemy się tym osiedlem. Żonie wpadł w ręce ich katalog na targach i od tego momentu nie daje mi spokoju. Myślę, ze 7.800 to dobra cena. Chociaż w tych bardziej wypasionych budynkach jest drożej. ale teraz mają promocje 10% upustu. Byliście na miejscu? Bo wiem, że I etap jest ukończony i można je obejrzeć

mam kolejne pytanie :) czy poza jakimiś okresowymi promocjami można dostać jakiś upust na mieszkanie? Komuś się udało?

#23 Gość_Tika

• Grupa Guests

Napisano wczoraj, 14:28

znajomi kupili mieszkanie u tego dewelopera, tylko na innym osiedlu, i dostali całkiem niezły upust. Ale nie wiem czy to dotyczy wszystkich osiedli, no ale jak widać warto spróbować

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Datura

Datura - anielskie trąbki

Przepiękne olbrzymie kwiaty w kształcie trąbek, współgrające z zielenią dużych liści. Datura właśnie teraz wygląda najpiękniej. Trudno opisać jej piękno, bo cóż ciekawego może być w ogromnych kwiatach rozkwitających z pomiędzy liści... a jednak. Daturę trzeba jednak zobaczyć, aby ją pokochać. Zobaczyć ten rozłożysty krzew ozdobiony mnóstwem kwiatów o kilkunastocentymetrowej długości, zobaczyć i pokochać.
zasłony

Czas na zimowe zmiany

Zimowe aranżacje wnętrz, to przede wszystkim tkaniny: poduszki, pledy, koce, narzuty, dywany, zasłony i firanki. Każdy styl rządzi się swoimi regułami i obowiązującym wzornictwem. Mimo to tkaniny są elementem wspólnym. Występują w każdej aranżacji, dzięki bogactwu rodzajów, kolorów i wzorów dostępnych na rynku.
paragraf

Rozdział 12 - Użytkowanie instalacji i urządzeń centralnego ogrzewania

Rozdział 12 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji instalacji i urządzeń centralnego ogrzewania...
Cyprysik Lawsona

Cyprysiki

Cyprysiki (Chamaecyparis) zadziwiają mnogością form różnorodnością kształtów i kolorów igieł. Doskonale potrafią udawać inne krzewy i drzewa iglaste, dlatego też bardzo często mylone są z tujami i jałowcami. W Polsce uprawianych jest kilka gatunków oraz bardzo duża liczba odmian tych roślin.
Lubczyk ogrodowy

Lubczyk ogrodowy

Lubczyk ogrodowy (Levisticum officinale) to wysoka bylina o zielonożółtych kwiatach. Nasiona lubczyku do inspekty wysiewamy w sierpniu, na miejsce stałe przesadzamy ją w kwietniu następnego roku. W pierwszym roku stworzy dużą rozetę liści o postrzępionych i lśniących blaszkach. W ciągu kolejnych lat wytworzy łodygi kwiatowe dorastające do 2 metrów wysokości.