Mieszkania na Mokotowie
#1 Gość_Tymek74
Napisano 28 wrzesień 2011 - 08:54
Planujemy zmianę mieszkania na większe. Chcielibyśmy kupić coś na Mokotowie bo oboje tam pracujemy. Zonie podoba się bardzo osiedle Apartamenty Wilanowska http://www.rogowskid...l/inwestycja/40,Apartamenty%20Wilanowska%20II.html To luksusowe, fajnie zaprojektowane osiedle z własnym parkiem. Cena jednak nie jest najmniejsza (od 7.800zł m2 do 12.700). No, ale za luksus się płaci. Podoba nam się bo jest inne niż wszystkie które do tej pory oglądaliśmy, a szukamy mieszkania w którym będziemy mieszkać już docelowo. Wiecie może czy na Mokotowie lub na Ochocie powstaje bądź ma powstać jeszcze jakieś nowe osiedle? I jakie są tam ceny?
#2 Gość_Łukasz
Napisano 29 wrzesień 2011 - 08:07
My tez interesujemy się tym osiedlem. Żonie wpadł w ręce ich katalog na targach i od tego momentu nie daje mi spokoju. Myślę, ze 7.800 to dobra cena. Chociaż w tych bardziej wypasionych budynkach jest drożej. ale teraz mają promocje 10% upustu. Byliście na miejscu? Bo wiem, że I etap jest ukończony i można je obejrzeć
#6 Gość_Artur
Napisano 24 październik 2011 - 12:13
Jestem wysoki (2,12m) i mam straszny problem ze znalezieniem mieszkania w nowym budownictwie z odpowiednio wysokimi sufitami żeby nieustanie nie uderzać głową o żyrandole lub nie pukać głową w sufit gdy podskoczę. Jak jest z sufitami w "apartamentach wilanowska" bo nie mogę znaleźć informacji o wys. sufitu?
#12 Gość_lena
Napisano 16 grudzień 2011 - 12:59
#13 Gość_Klapsa
Napisano 09 styczeń 2012 - 10:59
Użytkownik marta dnia 12 grudzień 2011 - 13:59 napisał
wykończenie pod klucz jest możliwe i zgodnie z preferencjami nabywcy
Marta, jak ja się ostatnio dowiadywałam to nie było możliwości wykończenia pod klucz, co prawda rozważali wprowadzenie takiej opcji, ale nie słyszałam by już to zrobili... Czy Twoje info są potwierdzone?
#15 Gość_Tika
Napisano 13 luty 2012 - 09:33
Użytkownik Klapsa dnia 09 styczeń 2012 - 10:59 napisał
Marta, jak ja się ostatnio dowiadywałam to nie było możliwości wykończenia pod klucz, co prawda rozważali wprowadzenie takiej opcji, ale nie słyszałam by już to zrobili... Czy Twoje info są potwierdzone?
Klapsa, zgadza się, nie ma wykończenia pod klucz bo niedawno dzwoniłam do biura sprzedaży w tej sprawie i tak mi powiedzieli. Co prawda powiedzieli, że mają jakąs zaufaną firmę, która się zajmuję wykończeniami i mogą dać na nią namiary, ale załatwia się to już we własnym zakresie.

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Logowanie