Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Przerabiamy mieszkanie - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Przerabiamy mieszkanie

#1 Gość_EdkaKredka77

• Grupa Guests

Napisano 26 wrzesień 2011 - 14:50

Właśnie kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Rezydencja Kościuszki w Piastowie http://www.barc.com....t&sub=view&id=1 Niedługo będziemy odbierać klucze. Mieszkanie jest tak zaprojektowane, ze można je samemu trochę przerobić. Chcielibyśmy jednak żeby zajął się tym profesjonalista. Czy możecie kogoś polecić?

#2 Gość_Inżynier

• Grupa Guests

Napisano 29 wrzesień 2011 - 15:25

Wyświetl postUżytkownik EdkaKredka77 dnia 26 wrzesień 2011 - 14:50 napisał

Właśnie kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Rezydencja Kościuszki w Piastowie http://www.barc.com....t&sub=view&id=1 Niedługo będziemy odbierać klucze. Mieszkanie jest tak zaprojektowane, ze można je samemu trochę przerobić. Chcielibyśmy jednak żeby zajął się tym profesjonalista. Czy możecie kogoś polecić?

Czy chodzi Pani o wykonanie projektu aranżacyjnego wnętrza? Czy wykonanie konkretnych robót budowlanych?

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   depeyns Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 08-grudzień 10

Napisano 20 grudzień 2011 - 20:36

Witam Forumowiczów, chciałem wiedzieć czy jeśli problem w montażu, w sytuacji gdy mam piece węglowe i chcę go przeinstalować na miałowy? Czy to nadszarpnie dużo mój budżet remontowy?

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kiulik Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 36
  • Rejestracja 29-luty 12

Napisano 29 luty 2012 - 20:49

Wyświetl postUżytkownik Inżynier dnia 29 wrzesień 2011 - 15:25 napisał

Czy chodzi Pani o wykonanie projektu aranżacyjnego wnętrza? Czy wykonanie konkretnych robót budowlanych?

dokładnie;)
ja też przymierzam się do remontu, ze mała(albo większą)przebudową:)
Projekt powiedzmy, że sama sobie wymyślę, ale jak to wyjdzie z wykonaniem...ciekawe:)

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Róża pustyni

Róża pustyni

Trochę dziwaczna piękność, jaką jest róża pustyni (Adenium obesum var. obesum), jest u nas jeszcze nowością. Sukulent o bardzo grubych, skróconych pędach z zadziwiająco pięknymi kwiatami. Jej duże, pięciopłatkowe czerwonoróżowe kwiaty rozwijają się wiosną i przy odrobinie szczęścia - powtórnie jesienią. Często szczepiona jest na podkładce oleandra, co wzmacnia roślinę i wpływa dodatnio na jej obfitość kwitnienia.

Fototapety   zwierzęta

Fototapety - Zwierzęta

Jeśli do tej pory egzotyczne zwierzęta oglądałeś tylko na ekranie telewizora czy w zoo - czas to zmienić. Od teraz towarzyszem każdego śniadania będzie uśmiechnięta żyrafa w parze z lekko nieśmiałą zebrą, a to wszystko za sprawą fototapet z galerii pixers.pl przedstawiających zwierzęta całego świata.
Surfinia

Pielęgnacja surfinii

Surfinie należą do jednych z najbardziej znanych kwiatów, które latem zdobią balkony i tarasy. Te kwiaty o zwisających pędach i charakterystycznym zapachu są genetyczną krzyżówką japońskiego kwiatu petunii. Jej zwisająca łodyga może dorastać nawet do dwóch metrów. W zależności od odmiany, surfinie mogą mieć różną barwę - od bieli, poprzez róż, fiolet aż po czerwień i purpurę.
Tradycyjne domy z bali drewnianych

Drewniane domy szwedzkie

Dom szwedzki stanowi pierwowzór domów szkieletowych. Zaprojektował go architekt Fredrik Blom w latach 20. XIX wieku – prekursor budownictwa prefabrykowanego.
Logo Dom-Projekt

Pracownia architektoniczna Dom-Projekt

Dom-Projekt to autorska pracownia architektoniczna o wieloletnim doświadczeniu w projektowaniu domów jednorodzinnych murowanych i drewnianych. Pracownia opracowuje gotowe (typowe) projekty domów o współczesnych rozwiązaniach funkcjonalnych i architekturze nawiązującej do najpiękniejszych przykładów polskiej architektury.